2777
2789
عنوان

راه های کسب درامد

85 بازدید | 23 پست

سلام خوبین من کلاس نهمم ودارم برای تیزهوشان میخونم خوب هزینه کتاباش و کلاساش یکم زیاده خانوادمم تو هزینه ها مخوصا بابام حمایتم نمیکنه بهش گفتم میخوام ی دوره بخرم ۵۰۰ میگه ندارم فلانه من میخوام کسب درامد کنم دیگه واسه دهم و کنکور بتونم خرج کنم برا کلاسام بنظرتون چیکارکنم چه کاری برای من مناسبه بابام میگه اگه بخوای بیشتر پافشاری کنی کلن نمیزارم مدرسه عادی هم بری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دنبال درامدم عزیزم گفتم لایک‌کنی اگر کسی چیزی گفت منم بخونم

اها باشه اگه کسی پیشنهاد داد دوباره لایکتون میکنم ولی منم تایپیک شما رو خوندم ی کاربری گفته بود درمورد بچه اوردن واقعا راست گفت کاش مادر و پدرا یاد بگیرن وقتی مسئولیت پذیری بلد نیستن ما بیچاره هارو بدنیا نیارن که انقدر بدبختی نکشیم

میدونی چیه؟ من حتی حس میکنم خدا هم منو کنار گذاشته

دقیقا من واقعا نمیدونم از فشار خانواده رو تحمل کنم یا نداری بخدا سختهه بخوای بدون اموزش درست درس بخونی یا اینهمه فشار تحمل کنی تازه خانوادت هرروز بهت بگن توقبول نمیشی

دقیقا من واقعا نمیدونم از فشار خانواده رو تحمل کنم یا نداری بخدا سختهه بخوای بدون اموزش درست درس بخو ...

میفهمتت اینا رو ک داری میگی روزایی ک کنکور داشتم و درست خرج نمیکردن برام تازه میومدن رو مخم و هی میگفتن قبول نمیشی نمیدونی چ ضجری کشیدم من بعدم مجبور شدم برم سه رشته ای ک الان فکر میکنم بهش علاقه ندارم فقط مجبور شدم برم ی بلایی سرم اوردن ک ....

الان اثراتش روم هست

روح و روانم بدجوری زخمیه

دقیقا مثل خودمی هیچ وقت کسی ازم حمایت نکرد

دقیقا دلم میخواد درس بخونم خانوادم تو مخارجم کمکم کنن ولی نمیکنن بخدا چنتا کتاب گرفتن همشم میکوبن تو سر ادم میگن تو اگه درسخون باشی همونارو میخونی ادم وقتی بی سواد باشه هیچی حالیش نشه همین میشه دیگه