2777
2789

اصلا نمیتونم مثل ادمای بزرگسال و میانسال به فکر زندگیم نباشم

مثلا هم سن و سالام میرن ارایش میکنن ده تا مدل مو میبینن (البته من نمیگم کار اشتباهی میکنن)

هر روز پز میدن

اسراف و....

هر روزم با یکی جدید دوست میشن که هم جنس چه جنس مخالف

بعد یه طوری رفتار میکنن انگار مثلا خودشون خیلی خوبن ما خیلی پایین تر از اوناییم

بعد حتی نگاتم نمیکنن

تازه توهین و بی احترامی به بزرگترا هم میکنن 

هر کاری میکنن تا بهشون توجه شه

خلاصه فکر میکنن خیلی خفنن

بعد اونوقت من

اصلا روم نمیشه با یه بزرگتری بد باشم 

هر روز به فکر اینم تو اینده باید چیکار کنم

دوست دارم مامان بابام همیشه بهم افتخار کنن

سخت تلاش کردن رو دوست دارم

نمیگم خیلی وفادارم ولی حداقل مثل اینا نیستم

ادم عجیبیم به نظرتون ؟

هعیییییییی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دختر خوبی هستی ولی یکم خودبرتر بینی داری ها یکمم چون لحنت معلوم بود با کوبیدن اونای دیگه حال ...

من نمیدونم اونا با بقیه چطورین ولی با هم دقیقا همین کارا رو میکنن

هعیییییییی 

به نظرم دختر خوبی هستی ولی یکم خودبرتر بینی داری ها یکمم چون لحنت معلوم بود با کوبیدن اونای دیگه حال ...

ن واقعا جدی میگه کاری به اینچیزا نداره بعضیا واقعا مشخصه دارن پز میدن اونم پز چیزی میدن که ندارن تاکسی خالی زیاد بوق میزنه 

عاشق نوتلام🍫❤️

ن واقعا جدی میگه کاری به اینچیزا نداره بعضیا واقعا مشخصه دارن پز میدن اونم پز چیزی میدن که ندارن تاک ...

من خودم فوووق العاده دختر ساده ای هستم  با ۲۸ سال سن اهل هیچی ام نیستم ولی وقتی داره اونا رو با حالت مقایسه میگه یعنی زیاد موضعش خوب نیس 

اولین کسی که تو تاریخ از مقایسه استفاده کرد شیطان بود 

همین که هستی عالیه بخدا .

منم شبیه خودتم .اینجور دخترا متفاوت و خاص ترن .دوسداشتنی و ملیح .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌