2777
2789
بچه داری؟ یعنی هر شب شام اونجایی؟

برای سر زدن میرم، شام و ناهار و...

اگه خودش دعوت کنه و...

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بمیرن هم سر خاکشون نمیرم

مجردی زندگی خوبی کنارشون نداشتم 

از دست زندگی که برامون ساختن فقط خواستم ازدواج کنم برم ..

حالا هم که شوهرم نامرد و حیوونه 

و چند ساله مرگ رو به چشم دیدم

دیگه میخوامشون چیکار ...

اگرم ببینمشون فقط آه و نفرین و گریه و شکایت ..

من از همه بریدم  

هفته ای دو بار

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

۱۰۰۰ کیلومتر فاصله دارم از مامانم🥲❤️ دلم لک زده براش

امیدوارم بزودی ببینیش و سالیان سال سلامت کنارتون باشن🌷

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

۲۴ ساعته

مجردم😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.