2777
2789

تولد شوهدم کلی رفتم کیک و اینا گرفتم کادو گرفتم 

اومد تو خیلی نرمال و طبیعی گقت چرا کیک گرفتی اخه اینو میدادی پولشو فلان چیزو میگرفتی اصلا به میزی ک چیدم نگا نکرد رفت نشست رو مبل بعد کادوشو اوردم دادم بهش از رو میز 

گفت سلیقه نداری دیگه بجا این فلان چیزو میگرفتی خلاصه رف حموم و اومد من گفتم عکس بگیریم یکم؟گقت ن خوشم نمیاد بعدشم اصلا کادومو ننداخت گردنبند خریده بودم براش خب بودجم انقدر بود خودشم میدونست پول ندارم ن اون ن من اونم از پولایی ک باید میدادم برم دانشگاه برداشتم 

بعد هییی گفت این چیه این چیه گفتم خب با زنجیر قبلست ینداز گفت اوووون زنجیرو یندازم رو این حیفه بابا 

(داداشش یدونه تسبیح درست کرد براش خیلی بد بود یسره تو جیبش یود تکون نمیداد از تو جیبش میگفت همه جا باشه بیرون باشه دیده شه عکس داداشش تو کیف پولش و.... بزرگم هست)

گفتم خب ببین کادوعع دیگه تعین نمیکنن چی بگیری ک من سلیقم اینه ببخشید اگه بده خب ولی تو تسبیح داداشتو که اونقدر بد بودو تا کیان کی تو جیبت نگه میداشتی گفت ربطی به اینکه بده نداره گفتم پس یعنی ربط به شخصی که داده درسته؟گریم گرفت پاشد رفت اتاق گفت نیا دیگ 

بهش پیام دادم میخای بریم بیرون با خانوادت؟اومد تسییحو پاره کرد رفت تو اتاق زنگ زدم گفتم بریم بیرون همه باهم الان میگه نمیام و اصلا محالم نمیده 

میترسم برم تو خودم برگرده بگه امروزم ریدی تو تولدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چطور ریده تو روز تو توام برین پسخیلی رفتار زشت و بچگونه داشته

الان هی گفتم بریم بیرون یکم دور بزنیم گفت ن پاشد یهو اماده شد گفتم خودت میخای بری؟گفت اره رفت منم با بغض نشستم خونه 

اومدم برم تمیز کنم یکم خونه رو گردنبندو ول کرده بود زمین منم برداشتم جمعش کردم بهشم میگم پام رفت روش شکست دیگه چی کنم نمینداختی زمین 

الان هی گفتم بریم بیرون یکم دور بزنیم گفت ن پاشد یهو اماده شد گفتم خودت میخای بری؟گفت اره رفت منم با ...

سرد رفتار کن که متوجه بشه ناراحت شدی واقعا خوب نیست اینجوری عزیزم زده تو ذوقت

خدایا در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن:)