2777
2789
🤐🤐🤐🤐🤐

اون کاربری مال مادرم بود که فوت شده دیگه شمارش تعلیق شد و رفت بخاطر چرندیات شما اصلا من اگه بفروشم هم به شما چه من که زور نمیگرفتم ولی من نمیفروختم هیچ وقت بخاطر کاربری مادرم نمی بخشمت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون کاربری مال مادرم بود که فوت شده دیگه شمارش تعلیق شد و رفت بخاطر چرندیات شما اصلا من اگه بفروشم ه ...

@niniyar  

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آخه به تو ربطی داره داری نفرین می‌خری برای خودت واقعا که عقلت کمه

@niniyar  

گفتم نفرین شما برای من ارزشی نداره حالا انجام بده فقط مواظب باش برای خودت اتفاق نیوفته و سر خودت بیاد مثلا فکر کردی بنده خاص خدایی که نفرین کنی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حالا ببین آخه حرفت ناحق

باشه ناحق 

شما نفرین کن بشین من جواب بگیریم خوب دیگه مشکلت چیه دقیقا؟! 

باشه ناحق شما نفرین کن بشین من جواب بگیریم خوب دیگه مشکلت چیه دقیقا؟!

نفرین نکردم چیزیت بشه که همین تهمت ناحق رویکی بزنه بهت بسه بخدا میزنه آخه دختر من چرا میخوام بفروشم آخه اگه بدونم کجا میخرن میفروشم ولی من وسیله میخرم آخه چرا اومدی تهمت زدی کاربری مامانمو لغوکردی من برا مامانم هرشب تو سایت کلی حمد جمع میکنم بعدش مثلا یکی بفروشه هم خودم حاضرم بدم بهش مگه چیزی آزما کم میشه ولی من دروغ نگفتم وسیله میخرم شما تهمت زدی ولی