2777
2789
عنوان

امریه سربازی با برنامه نویسی

91 بازدید | 4 پست

سلام ؛ کسی راجب امریه سربازی برنامه نویسی اطلاعات داره ؟ من همه شرایطش دارم ولی خب مدرک که کارشناسی میخواد. ، دیپلم دارم . برنامه نویس ماهری هستم البته ؛ رئیس پلیس فتا استان ، اشنامون هستن به نظرتون اگر باهاشون صحبت کنم تو همون پلیس فتا منو با دیپلم استخدام میکنن واسه امریه که جزو خدمتم محسوب بشه ؟ 

امریه فوق و دکترا میگیره با دیپلم با پارتی ام راه نمیدن 

بعدم یه تایمی داره چیزی نیست که همیشه بخوان

سه ماهم نسبت به خدمت عادی بیشتره 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما برو لیسانستو بخون، دانشجو که شدی برو یه شرکت خصوصی دانش بنیان استخدام شو، ترمای آخر که شدی به شرکت بگو منو امریه کنید. خودشون اقدام میکنن واسه امریتون. شرکت های دانش بنیان هر ساله فک کنم 5 تا ظرفیت امریه دارن. نیازی به فوق و دکترا هم نیست. همین الان شرکت ما 3 تا امریه داره.

شرکت های خصوصی اینطوریه ولی شرکت های دولتی رو نمیدونم.