2777
2789
عنوان

پسری بهتر از نامزد سابقم توی دنیا وجود نداره💔مبارک زن جدیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اعتماد ب سقف گرف و زن پزشک میخواس

همین دخترایی مثل تو هستن که پسرا رو میبرن بالا و دخترا رو پایین

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ولش کن بابا تازه میخواستی خونه بالای مادرش زندگی کنی چون مادرش پیره نگاه چقد حفظم

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

اون معلم دوس نداشزن دکتر میخواس

پس اگر به خاطر شغل رفته دنبالش که اصلا دوسش نداره دنبال پرستیژ گرفتن هست جلو دیگران

دلیلش هر چی باشه مهم اینه که دوست نداشته و تو ازش محبت نمی گرفتی همینکه نامزدی که باهات سرده از زندگیت بیرون رفته خوشحال باش تو بردی

فاصله سنیتونم خیلی زیاده و برات دردسر میشد در اینده صورتش بیبیه اما تربیت و اخلاقش زمین تا اسمون فرق داشته

خب این بسته به شرایط روحی آدم داره🥺🥺حال دلم خوب باشه با بقیه م خوبم

یروز فک میکنم خوشبخترین ادم دنیام هبم فرداش ب زمین و زمان لعنت میفرسم بیدلیل یروز ازرابطه جنسی متنفرم فرداش خوشم میاد

یروز فک میکنم خوشبخترین ادم دنیام هبم فرداش ب زمین و زمان لعنت میفرسم بیدلیل یروز ازرابطه جنسی متنفر ...

منم همینم

چون شکست داشتم وافسردگی داشتم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

معلمای مملکت!!!!! 

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51