2777
2789
عنوان

پسری بهتر از نامزد سابقم توی دنیا وجود نداره💔مبارک زن جدیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 74 پست

من یه دوست پسر عنی داشتم میگفت دوسم داره منم خب خیلی عاشقش بودم خواهرم همیشه میگفت ولش کن این به دردت نمیخوره اصن دوست نداره مثلا خوب بودیم دعوا میشد کلا میرفت یهو دوهفته بعد یبار یکماه بعد میومد و خیلی رفتارای دیگه کلا آدم عصبی بود شدید 

الان شوهرم شده ولی هنوزم عنه😂😅 خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره میدونم بخاطر من جلو خانوادش وایستاد ولی خب اذیتم میکنه رفتاراش مثل قبله هیچ وقت آدما تغییر که نمیکنن🙃🙃

موردتو ک حتی دوستم نداره من دوسم داره ازش ناراضیم فک میکنی باهات ازدواج میکرد خوشبخت میشدی؟؟؟ بهتر که رفت عزیزم امیدوارم یه مرد عاقل و فهمیده و عاشق بیاد تو زندگیت

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در واقع اون بهترین دختر دنیا رو از دست داد❤

مطمئن باش خدا برات بهترین ها رو در نظر گرفته تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته حتما لیاقتت بیشتر از اینا بوده🫂🫂❤❤❤

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

من یه دوست پسر عنی داشتم میگفت دوسم داره منم خب خیلی عاشقش بودم خواهرم همیشه میگفت ولش کن این به درد ...

برگردی ب قبل بازم انتخابش میکنی؟

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

برگردی ب قبل بازم انتخابش میکنی؟

خیلی سوال سختیه واقعا نمیدونم چون خیلی اذیتم کرد حتی نذاشت درسمو ادامه بدم و حتی خیلی بددل و شکاک بود الان بعد دوتا بچه حساسیتش کم شده وگرنه دیوونم میکرد حالا گیردادنش کم شده 

شاید بگم نه ولی مطمین نیستم فقط میدونم خیلی دوسش دارم ترجیح میدادم هیچ وقت نمیدیدمش

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خیلی سوال سختیه واقعا نمیدونم چون خیلی اذیتم کرد حتی نذاشت درسمو ادامه بدم و حتی خیلی بددل و شکاک بو ...

اخی عشقتون پایدار انشالا دیگه درست شه 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

نمازش بخوره تو سرش جا نماز آبکش 

چرا تو همه تاپیکات نوشتی زشتی یا بهت میگن زشت

اتفاقا خانواده شوهرم همه سبزه ن بعضیا سبزه روشن بعضیا سبزه تیره بعضیا هم سیاه 

انقدر اعتماد به نفس دارن که حد نداره

خودمم بورم و اندام ظریفی دارم از نظر بقیه میگن قیافه م خوشگله ولی کو شانس کو بخت و اقبال

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

کسی که نماز خون باشه کسی رو دید نمیزنه، خیلی چیزها نوشتی که یه خانم از داشتن همچین مردی و زندگی با اون احساس حقارت و بدبختی میکنه، خودت رو گول نزن این عتیقه نه به درد تو میخوره و نه به درد هیچ زن دیگه، برو خدا رو شکر کن که از زندگیت رفته بیرون

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

بهت قول میدم ازدواج کنی و بچه دار بشی اصلا این ادم اسمش قیافه ش اصلا یادت نمیاد سال به سال یادت نمیاد همچنین کسی قبلا تو زندگیت بوده

انشاا... یه آدم خوب و عاشق و مهربون نصیبت بشه خانم گل

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

حسودا و پیگیرای مملکت!کاش تو هم شاغل شی ک جر نخوری انقد

شاغلم..

یه دختر ناز هم دارم

حتی خونه هم خریدم

ولی فقط 4سال ازت بزرگترم....

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

کل زن های اطرافش شاغلنپزشک کارمند بانک و ادارهمعلمی ب چشمش نمیاد

بهترین شغل برای یه زن معلمیه