2777
2789
عنوان

کولر گازی

128 بازدید | 17 پست

سلام دوستان کولر گازی چی خوبه .

میخام از ترب بخرم از بانه ارسال داره .

ارسال‌شده هم رایگان هست .

آیا خرید از بانه خوبه خیلی ارزونتر هست؟؟؟

میترسم سرمون کلاه بره.

در ضمن از کولر گازی هم هیچ سر در نمیارم.

میشه راهنمایی کنید .

ممنونم

ما از اونجا خریدیم بدون گارانتی بود بدبختی زد همون اولش که نصبش کردیم دیدیم بوردش سوخته و سه سال پیش نزدیک به تومن برامون آب خورد و به نظرم جایی که گارانتی داره بخرین

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما کولر گازی از فروشگاه شهر خودمون خریدیم اومدن نصب بکنن دیدن خرابه خودشون بردن یکی دیگه نو آوردن وسایل برقی حساسه از جای مطمئن و گارانتی دار بخر شانسه دیدی اینجوری شد دستت به جایی بند نیست

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
ما از بانه گرفتیم ۱۵ سال پیش سامسونگ برای خونه شمالمونم از بانه سام و ال جی خریدیم خوب بود

سللمتقین. 

خواهر جان ببخشید شما کی سام و آل جی خریدید؟؟

به نظرت الان هم خوبه بخرم.

میترسم 

ما کولر رو از بانه خریدیم ده برابر قیمت اولیه اس خرجش کردیم اخرشم بعنوان اسقاطی به ضایعاتی فروختیم ، ...

ببخشید خواهر جان شما هم حضوری خریدید یا تلفنی ؟؟

میترسم ما هم اینطوری بشه.

شما بعدش هم کولر گازی خریدید از کجا؟؟

چه مارکی خوبه؟؟

من بانه نمی‌دونم اما من پارسال از بندرعباس خریدم دیجی کالا هم گری داره باز معتبر تر هست تا ترب

شما ساکن کجایی؟

مخصوص رفتی بندر عباس؟؟

ممنون میشم جواب بدی.

بعدش اونجا تست کردید یا نه ؟؟

شما ساکن کجایی؟مخصوص رفتی بندر عباس؟؟ممنون میشم جواب بدی.بعدش اونجا تست کردید یا نه ؟؟

من شیراز تم عزیزم اما چندین سال بندرعباس زندگی کردم و می‌دونستم از کجا بخرم 

نه بدون تست

آکبند و پلمب 

اما برند خوب بخر

ببخشید خواهر جان شما هم حضوری خریدید یا تلفنی ؟؟میترسم ما هم اینطوری بشه.شما بعدش هم کولر گازی خریدی ...

تلفنی خریدیم مارک میتسوبیشی بود اون موقع کولر گازی ۱ تومن لود ما دو و نیم دادیم بابتش، الان زانتی گرفتیم عالیه کم مصرف و خوب، این دفعه از گناوه خریدیم که عالیه این، اما به ریسکش نمی ارزه همون از شهر خودت بگیری بهتره مارک زانتی عالیه