2777
2789
عنوان

بابام برام دنبال شوهره

155 بازدید | 14 پست

من چندساله جدا شدم،بماند که ازدواجم هم تحت فشار خانوادم بود،البته ساده لوحی خودم رو هم انکار نمیکنم...

اون زمان که مجرد بودم پدرم کم مونده بود به روزنامه های کثیرالانتشار آگهی بده بیاید دختر منو بگیرین.

من واقعا حس خیلی بدی بهم دست میداد که بابام این کارو بکنه،اما خب باز هم کار خودش رو می کرد.

بخاطر فشارهایی که توی ازدواجم داشتم مبتلا به ام اس شدم و دیگه آب پاکی رو ریختم روی دست پدرم که من مادامی که بیمارم ازدواج مجدد نمیکنم،اما باز دست بردار نبود...

مثلا پارسال تا دید کمی حالم بهتره،گفت آره فلانی واسه ازدواج هست ....گفتم من که به شما گفته بودم ازدواج نمیکنم...یکبار سرِ خود یکی رو دعوت کرده بود بیان منو ببینن بدون اینکه به ما بگه اصلا!

الانم یکی از دانشگاه بهش زنگ زده معرف ازدواج!

قلبم خیلی شکسته،یعنی من اتقدر سربار هستم؟ انقدر اضافی هستم؟! ازدواج انقدر واجبه؟!

جالبه اونا ناراحت میشن که من چرا ناراحت میشم!

و جالب اینکه پدر من تحصیل کرده و فرهنگین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمای قدیم که تحصیلکرده نبودن عزیزم. نهایت دیپلم داشتن. من بدون دیپلم هم میشناسم. راستش تحصیل شعور نمیاره

قدیما اکثرشون همینن . متاسفانه هر چی میکشمی از ننه باباس

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

معلمای قدیم که تحصیلکرده نبودن عزیزم. نهایت دیپلم داشتن. من بدون دیپلم هم میشناسم. راستش تحصیل شعور ...

پدر من دانشگاه رفتس مثلا

واقعا هرچی سر آدم میاد از پدر مادره....تازه هیچی هم نباید بهشون بگی خدایی نکرده،فقط باید خاک بر سر باشی