2777
2789

دو روز پیش جراحی ۲ تا دندون عقل داشتم

تا الان گلودرد دارم...

حالا حس خفگی هم بهش اضافه شده

حس میکنم یه کپسول بزرگ افقی وسط گلوم گیر کرده

یا یه تیکه استخون بزرگ

با اینکه من دو روزه لب به هیچی نتونستم بزنم

بخاطر جراحیه..یا عفونت..یا استرس؟!

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بخاطر استرست میشه باشه.ولی ممکن هم هست که تیکه ی کوچیکی چیزی از مواد دندون گیر کرده باشه،به اصطلاح تل گیری باید بکنی.یا همون قاروق‌.

ولی آب نمک قرقره کن قشنگ،با روغن وازلین از بیرون گلوت رو بمال آروم آروم.اگر بهتر نشدی برو دکتر ببین عفونت هست یا نه.اگر عفونت نبود قاروق شدی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایی منم باید جراحی کنم میترسم 🥲

چرا جراحی

مشکل و علایمت چیه گلم

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بخاطر استرست میشه باشه.ولی ممکن هم هست که تیکه ی کوچیکی چیزی از مواد دندون گیر کرده باشه،به اصطلاح ت ...

ممنوووووون از اطلاعاتت جانمممم

بنظرت اگه تیکه دندون بود...همون شب باید احساس خفگی میکردم...یا ممکنه دوروز بعد خودشو نشون بده؟

نمدونم منظور سوالم و فهمیدین یا نه

بعد اینکه

از کجا باید تل گیر پیدا کنم خواهر

درد نداره تلگیری

ممنوووووون از اطلاعاتت جانممممبنظرت اگه تیکه دندون بود...همون شب باید احساس خفگی میکردم...یا ممکنه د ...

نه آخه اندازه درشت که گیر نمیکنه ،حتی یک ذره خیلی کوچیک هم باشه همین حس رو میده.

بعد تل گیر باید یه آدم مطمئن و کاربلد باشه.

کدوم شهر هستی ،بپرسی بهت میگن.

من خودم زیاد قاروق میشم ،دیگه اینقدر این اتفاق برام افتاده که الان همون موقع قاروق شدن متوجه میشم.

رد کردنش درد که نداره ،یکم گلو رو فشار میدن تحمل کنی باید.و بعدش یه قاشق روغن زیتونی چیزی بخوری که نرم بشه گلوت.

نه آخه اندازه درشت که گیر نمیکنه ،حتی یک ذره خیلی کوچیک هم باشه همین حس رو میده.بعد تل گیر باید یه آ ...

من مشهدم گلم

علایمش چیه عزیز

آها پس درد نداره

چند دقیقه طول میکشه

من مشهدم گلمعلایمش چیه عزیزآها پس درد ندارهچند دقیقه طول میکشه

یک دقیقه نهایت.

حس اینکه چیزی تو گلوت گیر کرده ،انگار مسیر گلو تنگ تر شده واسه رد شدن لقمه.

بینی خشک میشه ،سرفه میشه بعضی وقتا ،یکم نفس کشیدن سخت میشه.

یک دقیقه نهایت.حس اینکه چیزی تو گلوت گیر کرده ،انگار مسیر گلو تنگ تر شده واسه رد شدن لقمه.بینی خشک م ...

دقیقا همینم ولی تلگیر پیدا نمیکنم

جایگزینش چیزی سراغ نداری گلم

اصلا نفسم درنمیاد

حس خفگی شدید دارم

دقیقا همینم ولی تلگیر پیدا نمیکنمجایگزینش چیزی سراغ نداری گلماصلا نفسم درنمیادحس خفگی شدید دارم

حتما هست عزیزم.ولی میگم قبلش برو دکتر اکر عفونت نکرده بود قاروق هستی احتمالا.

نهایتا پیدا نکردی خودت با روغن آروم آروم بمال گلوت رو ازکنار گوشت تا پایین سیب گلوت.و روغن زیتون هم یکم بخور گلوت نرم بشه اگه چیزی گیر کرده لاشه نرم بشه بره.شیر هم بخوری نرم میکنه گلو رو.

اول حتما دکتر برو ،گلوت رو چک کنه.نهایتاهم یه قاشق روغن زیتون ،یا شیر خوردن و یا گلو رو با روغن مالی ...

الهییییی خیرررررر ببینی گلم‌ چشمممممم

یه دنیا ممنون از محبتت

دکتر عمومی باید برم؟

الهییییی خیرررررر ببینی گلم‌ چشممممممیه دنیا ممنون از محبتتدکتر عمومی باید برم؟

سلامت باشی ان شاءالله. دکتر حلق و بینی بری دقیق چک کنه بهتره.

ببین خودم یه روزی همین وضعیت رو داشتم دقیقا دکتر میکنم چقدر اذیتی.ولی بدون اصلا چیز خاصی نیست.