2777
2789

یکسال و نیم پیش زایمان کردم در حالیکه نمیدونستم اصن بچه داری چیه حتی نمیدونستم بچه رو باید عاروق بگیری یا هر دوساعت شیر بدی

روزای اول افسردگی بعد زایمان خیلی بدی رو تجربه کردم که امیدوارم برا هیچکس اتفاق نیوفته

تا هشت ماه افسردگی کامل داشتم و دست اخرم با مصرف یکماه قرص ارام بخش ب زندگی برگشتم

تو بارداری و همش میپرسیدم ینی ممکنه ب بچم حس نداشته باشم الان بعد یکسالونیم و با وجود منطقی بودنم ( کلا زن احساساتی نیستم) باید بگم از این عشق خفن تر چیزی رو تجربع نکردم خداروشکر باردار شدم خداروشکر این نیم وجبی بهمون اضافه شد و باید بگم همسرمم خیلی خیلی حرف گوشکن شده و اصن بعد بچه انگار زندگی روی خوشش رو ب ما نشون داد هم از لحاظ عاطفی هم مالی خیلی تغییر کردیم

وانشالله سال بعدم ی نینی دیگه میارم 

خداروشکر همینجوری بعد مدتها اومدم اینو بگم و برم😁

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

بسلامتی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه به خوشی😍

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

په قرصی مصرف کردید؟ منم افسردگی دارم تازه زایمان کردم

خط اول درمان فلوکستین ۱۰ هست روزی یکی بعد صبحانه تو شیردهی ام میشه خورد 

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
خفن ترین عشق رو خوب اومدی😘

دقیقا همینه اصن هیچکی اینجوری بهم عشق نمیده بچسبه بهم واخ فداش بشم خوابه الان🥰🥰🥰

فلوکستین که میگن کولیک رو تشدید میکنه درسته؟

نه کولیک دوره داره تا چهارماهگی خوب میشه اگر هنوز یکماهه زایمان کردی صبر کن بذا دو سه ماه بگذره شاید بهتر شدی من هشت ماه خوب نشدم بعد خوردم

نه کولیک دوره داره تا چهارماهگی خوب میشه اگر هنوز یکماهه زایمان کردی صبر کن بذا دو سه ماه بگذره شاید ...

سه ماهه زایمان کردم ولی مطمئن تادارو نخورم خوب نمیشم قبلام تجربه داشتم 

سه ماهه زایمان کردم ولی مطمئن تادارو نخورم خوب نمیشم قبلام تجربه داشتم

خب پس استفاده کن