2777
2789
عنوان

هَوَل های نی نی سایت رو بشناسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4740 بازدید | 340 پست
جمیل هم آنلاینه صداش در نمیاد @tanhaye1402

اگه انلاینه هیچی نمیگه کات 

منو تو پی جواب نداده 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

نه خوب به محسن نمیتونی اینطوری در این حد فوش بدیاینجوری قشنگ همه ی فوش ها رو خالی میکنی روش تا یه هف ...

چرا بابا محسن برای حال خوب من فحش های ناجور هم می‌شنوه و سکوت میکنه

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. برخی بمن بدبین هستن .... 

آقا هستم. با احترام گاهی درخواست دوستی هم داشتم. معمولا اخلاق وواحترام متقابل در pv رعایت میکنم. 

آیا الان درسته منم بگم خانوما فلان و بهمان؟؟؟ 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

😂😂😂😂😂😂ای خداااااا@toranjbano تو پی وی قبول نمیکنی فوش بدی؟؟؟

نهههه من هلو پرت میکنم فحش نمیدم🤣🤣🤣

اینارو😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منکه کسی بتو درخاست بده به من نده ازش راضی نیستم اون دنیا باید جوابگو باشه😂🤣

خخخ هر کی درخواست داد قبول میکنم میرم لینک تورو هم یهش میدم میگم یا هر دو یا هیچکدوم خخخ

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اره یبار یکی گف میام گفتم فوش میدم گف بده اومد گف اول تو شروع کن من گفتم تو خلاصه تعارف تعارف هیچی د ...

وااای نه😂😂🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نهههه من هلو پرت میکنم فحش نمیدم🤣🤣🤣اینارو😁

عه حسین به منم داده😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

عه حسین به منم داده😂

ب همه‌درخواست میدن 😁

نهههه من هلو پرت میکنم فحش نمیدم🤣🤣🤣اینارو😁

اقاااا اینا چرا هیچکدوم ب من درخواس ندادن ک 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اگه انلاینه هیچی نمیگه کات منو تو پی جواب نداده

برخی بمن بدبین هستن .... 

آقا هستم. با احترام گاهی درخواست دوستی هم داشتم. معمولا اخلاق وواحترام متقابل در pv رعایت میکنم. 

آیا الان درسته منم بگم خانوما فلان و بهمان؟؟؟

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

سلام. برخی بمن بدبین هستن .... آقا هستم. با احترام گاهی درخواست دوستی هم داشتم. معمولا اخلاق وواحترا ...

اوه آقای لاس و گاس

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

برخی بمن بدبین هستن .... آقا هستم. با احترام گاهی درخواست دوستی هم داشتم. معمولا اخلاق وواحترام متقا ...

زر نزن 

جرات داشتی همونجا می نالیدی

ریپ منم نزن 

اقاااا اینا چرا هیچکدوم ب من درخواس ندادن ک

اااا اینا جدیدن پس😁😂🤣 احتمالا اینا باردارن به من درخواست دادن مشورت بگیرن😁