2777
2789
عنوان

هَوَل های نی نی سایت رو بشناسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4740 بازدید | 340 پست
کاش ورود اقایون ممنوع بودالیته نمیشهچون با اسم زنانه فوقش میان

این مورد بدتر از قبلییه🥴

واییی اهههه ، حالم به هم میخوره از کاربرای مرد زن نما:/

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

منتطرن ببین کی بد میگه ک برن سراغش😂

والا من بد هم نگفتم ! نه خوب گفتم نه بد !

یه جای دیگه یه کامنت گذاشتم

اینا خیلی خاک بر سر تر از این حرفان.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش ورود اقایون ممنوع بودالیته نمیشهچون با اسم زنانه فوقش میان

میشه با ویس اومد و تحت نظارت نی نی یار باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

والا من بد هم نگفتم ! نه خوب گفتم نه بد !یه جای دیگه یه کامنت گذاشتماینا خیلی خاک بر سر تر از این حر ...

من ی تاپیک غمگین گذاشتم دومی درخاست داد🤦🏻‍♀️😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

همینقدر بدبخت و حیروون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلیییی 😁 آخه فکر کن اون یکی ۴۲ سالشه بعد حیرون تو نی نی سایت تازه درخواست دوستی میده بین کاربرا 😂

همسن های اون مشغول کار و زندگی و کلی دستاورد هستن.... این اینقدر بدبخته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ول کن باو، کاریش نمیشه کرد، اینا توی خیابان هستن، تو فضای مجازی هم هستن، ناامنی نداره دیکه یه نوتیفیکشنه عادی اومده برات ک مهم نیست واقعا 

اینا همین دوتا نیستن ک، بیا الان لیست درخاستامو نشونت بدم ببین چ خبره

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه مشت مریضنحالا اینا خوبنزن نما ها چی؟؟؟؟بهترین کار قبول نکردن درخواستهنه قبول کنید نه رد کنید درخو ...

دقیقا منم نوشتم اونقدر بی ارزش هستن که حتی ارزش ندارن انگشت آدم بره روی اون درخواست برای رد یا قبول

ولی گذاشتم دور هم هول های سایت رو هم بشناسیم

بدونن فکر بقیه در موردشون چیه....