2777
2789

تو این دوره زمونه خاهر، خاهر نیست. برادر ،برادر نیست...

همه دشمنن 

اکه پاش بیفته گوشتتو مبخورن استخونتم میندازن بیرون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز خاصی نیست دختر مذهبی دانشگاه و خوابگاهمون
که همه رو اسمش قسم میخورن
تخت بالاسری من میخوابه
هر شب متاسفانه خودارضایی میکنه و من میفهمم 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

چیز خاصی نیست دختر مذهبی دانشگاه و خوابگاهمونکه همه رو اسمش قسم میخورن تخت بالاسری من میخوابه هر شب ...

اخی...

شرایط ازدواج نداره؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اخی...شرایط ازدواج نداره؟

والا من نمیدونم ...
با کسی ارتباط نمیگیره کلا .. 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

این که یه مدت حالم خوب نبود نه در روز نه شبا آرامش داشتم ... 

دراز کشیده بودم اتاق تاریک یکی بود دقیقا میدونستم الان تو چشاش زل زدم و نمیتونستم چشم بردارم ازش 

به هر کی میگم باور نمیکنه قطعا 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

راهنمایی که بودم یه دختره بود خیلی درس خون بود 

فوق العاده مودب

بسیار تمیز و اتو کشیده و منظم

یه بار نشسته بود تو کلاس تنها

من درو باز کردم دیدم 

اشغالِ مماخش رو میمالید به زیر نیمکت 

اگه به کسی میگفتم باورش نمیشد😂😂🫠

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔
والا من نمیدونم ... با کسی ارتباط نمیگیره کلا ..

بنده خدا فشار روشه...کافور بریز تو چایاش بده بخوره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..