کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن
چه جالب من نوجوون بودم خوندم اون بکی هم از زبان مرده هس خوندم ولی همون اولی خوبه فقط انگار اون یکی ن ...
اره
خب کتابی که نوشت مزخرف بود شخصیت دختره رو نویسنده اصلی ساخته بود یکی دیگ اومد خرابش کرد
مثل اینکه بیان سریال تسو بسازنن. جومونگ خراب کنن🤣
ارهخب کتابی که نوشت مزخرف بود شخصیت دختره رو نویسنده اصلی ساخته بود یکی دیگ اومد خرابش کردمثل اینکه ...
در واقع باید نویسنده بامداد خمار خودش دومی رو هم می نوشت
به سلیقه خودش تا داستان بسته می شد
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
در واقع باید نویسنده بامداد خمار خودش دومی رو هم می نوشت به سلیقه خودش تا داستان بسته می شد
خب نمیشه که شخصیت رو عوض کرد
توی رمان رحیم شخصیت بی بندوباری داشت و باید همینطور به نمایش گذاشته میشد
خوندمش وحتی جلد دومش ولی توجلد دوم نویسنده خیلی دلش به حال رحیم ومادرش سوخته
جلد دوم نداره اون یکی رو نویسنده ی دیگه ای نوشته بود کع ازشم شکایت شد