2777
2789

سر بحث مالی شد

گفت شوهرم یه روز گفت با رییس شرکت رفته بیرون و ناهار دعوت اونه نمیاد خونه

بعد چک کردم از حسابش اندازه دو پرس غذا کم شده بود

بهش گفته چرا کم شده گفته غذا گرفتم گفته چرا دوتاس گفته برای رییسم گرفتم

میگه اصلا نمیدونم چرا دروغ گفت

یا اینکه میگه شوهرم میگه خیلی از زنا بهم پیشنهاد میدن یا اینکه میگفته حتی مردا پیشنهاد میدن با زنشون باشم

و قبول نمیکنم

یا اصلا براشون وقت نمیزاره فقط پول میده هرجا میخوان برن

نمیدونم چرا حس میکنم خیانت در کاره😑

ولی چیزی نگفتم...حتی ازم پرسید به نظرت چرا چیزی نگفت راجع به غذا بهم...منم گفتم حتما ترسیده دعواش کنی

شما چی فکر میکنید

والا منم حس خوبی ندارم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی که کلا وقتی نداره یا علاقه ای نداره خانوادشو ببره بیرون.......بعد همین که گفته خیلیا پیشنهاد میدن خودشو سر میدونه از زنش .همون مردایی که گفتن بیا با زنم باش دوستاشن دیگه .احتمالش زیاده یا زرنگه لو نمیره یا بعدا لو میره.فقط به دوستت بگو قبح بعضی چیزارو نگه داره نزاره بریزه مثله اینکه اجازه نده راجع به پیشنهادات زنا و مردا حرف بزنه این قبح شکنی آغاز یه گناه کبیره به اسم خیانته 

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .