2777
2789
عنوان

شوهرم دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 47 پست
من واقعا به طلاق نمیخوام فکر کنم چون خانواده خودمم زیاد حمایتم نمیکنن من هیچوقت نشده غر بزنم یا کم ب ...

خودت برنامه بچین مثلا سریع ناهار آماده کن بگو بریم پارک بخوریم نگو میشه بریم و... وسایل جور کن و بگو بریم 

تو مسیر و وقتی بیرونی خیلی خوش برخورد باش 

وقتی تو خونه ای مهربونم باش 

خانم ها فکر میکنن زیبایی مرد رو فقط جذب می‌کنه خودشونو تو ژل و بوتاکس خفه مبکنن از اون طرف اخلاق ندارن همون شوهر می‌ره سمت یه دختر ساده خوش اخلاق بعد خانمش میاد میگه من از اون سرم نمی‌دونم چرا اینجوری کرد باهام

بعد اینو تو ۳سال اول زندگی که اوج بحران واختلاف زن وشوهره شما ازکجا فهمیدی؟به هربهانه ای مگه طلاق می ...

میدونم عزیزم ولی از تحمل کردن همچین ادمی بهتره خانم باید روی پای خودش وایسه شاید اون آقا هم به خودش اومد زندگیشو جمع کرد فقط ترس از دست رفتن زندگیش ممکنه بترسونتش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا به طلاق نمیخوام فکر کنم چون خانواده خودمم زیاد حمایتم نمیکنن من هیچوقت نشده غر بزنم یا کم ب ...

آفرین‌بهت که بمحض دیدن یه مشکل به جدایی فکر نمبکنی،دختر خوب برای زندگیت بجنگ تلاش کن تمام زورتو بزن،به حرف ۴تا دانش آموز زیر ۱۸سال که یه کلمه طلاق رو یاد گرفتن تامیگی شوهرم میگن طلاق گوش نکن اول تمام راه هارو برو بعد اگر خدایی نکرده جواب نگرفتی به عنوان آخرین راه به طلاق فکرکن

کاملا درسته حرفاتون الان تقی به توقی میخوره اولین گزینه روی میز طلاقه😕از این طلاق بگیر از اون طلاق ...

مردا مثل بچه ان و بچه ها فقط نیاز ب توجه و محبت دارن 

رفتارشون مثل زنا نیست نیاز ب تنهایی دارن گاهی برعکس زنا ک موقع های حساس نیاز دارن حرف بزنن و تنها نباشن

میدونم عزیزم ولی از تحمل کردن همچین ادمی بهتره خانم باید روی پای خودش وایسه شاید اون آقا هم به خودش ...

روی پای خودش وایسادن ومستقل شدن اصلا ربطی به حضور یا عدم حضور همسرش توزندگی نداره،این خانم باید روخودش کار کنه خودش رو انقدر وابسته نشون نده

اول خودت باید خودتو دوست داشته باشی به خودت برس لباس خوب بپوش مرتب و اتو کشیده باش یه تفریح یا سرگرمی مخصوص داشته باش یا یه کلاس برو 

زنی که خرج داره ارج داره

مطالب انگیزشی بخون

نیفت دنبال شوهر التماس که من دوست داشته باش 

حسابی به خودت برس بعد بی تفاوت از جلو چشماش ردشو 

یه کناری بشین بدون توجه بهش مطالب طنز بخون از ته دلت بخند 

ناخودآگاه کنجکاو میشه کم کم میاد سمتت 

🌄🌤خورشید روزی برای همه به یک اندازه طلوع خواهد کرد🌤🌄 شاید ما آن روز را نبینیم!🪷اما زندگی چیزی جز امیدواری نیست...🪷

من دارم درس میخونم نمیتونم برم سرکار

شغلت چیه 

من ۲۷ سالمه بچه نیستم خودم تجربه همچین رابطه ای رو داشتم چن سالم براش جنگیدم نمیخوام مقایسه کنم شاید شوهرت خیلی فرق داشته باشه با اون رابطه من ولی من میگم راهش بیشتر چسبیدن به اون نیس هر چی باشه این نیس 

باید مستقل بشی بفهمه بدون اون میتونی رو پای خودت باشی  فقط اینجوری شاید ترسید اگر دیدی فایده نداشت اونوقت برو سراغ تحمل کردن شرایط اگر از اسم طلاق میترسی

باهاش بشین حرف بزن شروع حرفات اینجور باشه ک اول خوبی هاشو بگو مثلا من میدونم دوسم داری برای من تلاش مبکنی برای زندگیمون ولی اگه یکم توجه هم بکنی کلامی دیگه کامل میشی 

نگو دوسم نداری توجه نداری و... مردا اون چیزی ک می‌شنون رو باور مبکنن

مردا مثل بچه ان و بچه ها فقط نیاز ب توجه و محبت دارن رفتارشون مثل زنا نیست نیاز ب تنهایی دارن گاهی ب ...

درسته واقعا موندم تو خلقت خدا زن پر از احساس و مرد اوج بی احساسی 

البته اسمشم روشه میگن جنس مخالف 

یعنی مخالف هرچیزی ک تو بخوای😂

🌄🌤خورشید روزی برای همه به یک اندازه طلوع خواهد کرد🌤🌄 شاید ما آن روز را نبینیم!🪷اما زندگی چیزی جز امیدواری نیست...🪷

درسته واقعا موندم تو خلقت خدا زن پر از احساس و مرد اوج بی احساسی البته اسمشم روشه میگن جنس مخالف یعن ...

خانواده خیلی خیلی تاثیر داره 

اصولاً پسرایی ک خانواده بی محبت دارن اوناام محبت رو یاد نمیگرن 

اما بستگی داره پسر چقدر عاقل باشه مثلا یه پسر بی مهری پدر رو ب مادر ک ببینه عبرت میگیره وسعی می‌کنه اشتباه باباشو نکنه اما خوب همیشه اینجوری نیست 

اما در کل پسرها و دختر های این دوره (خودمم همین دوره ام)گوشی بیچارشون کرده 

دختره با یه پسر آشنا میشه پسره بیکار لم داده تو خونه هی چت و... وقتی وارد زندگی با یه پسر شد ک پسر کاریه و اهل زندگی میزنه زیر دلش ک چرا اون بهم‌محبت میکرد این نمیکنه 

یا پسر بیرون خانم های خیلی شاد و ب خود رسیده رو میبینه یا تو گوشی 

بعد میاد خونه میبینه خانمه داره تمیز کاری می‌کنه یا غذا درست می‌کنه ب هر حال خسته اس میگه زن منو نگا 

امیدوارم روزی برسه که عقل حکم فرمای زندگی هامون باشه