2777
2789

اگر شرایط منو داشتین کدوم مسیرو میرفتین :

لیسانس عمران دارم

میتونم واسه ارشد و مهر نظارت و اینا اقدام کنم و برم یه دفتر مهندسی و با کاراموزی شروع کنم و پله به پله رشد کنم

علاقه هم در حد معمولی . در کل جو مهندسی رو دوست داشتم و از درس خوندن خوشم میومد ولی همیشه تو کلاس ب ساعت نگاه میکردم تا تموم بشه و شب امتحانی میخوندم

مشکل هوش و استعداد نداشتم تو عمران

ولی مشکل علاقه و زورکی خوندنو داشتم 😁

خیاطی هم کاملا بلدم و دوختم و فروختم و همه میگن لباسایی ک میدوزم شیک و خاصه

میتونم تو خونه بدوزم و انلاین بفروشم و پله به پله رشد کنم ولی حضوری نمیتونم مغازه بزنم به هیچ وجه (دلایل خودمو دارم )

توی خیاطی هیچ کلاسی نرفتم و استعداد درونی دارم و در حد کتاب و مرورگر گوگل فقط جایی ایراد پیدا کنم استفاده میکنم 

خیاطی توی خونمه . و اصلا متوجه گذر زمان نمیشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لیسانس مکانیکم و فارغ التحصیل دوره کرونام....

مهر نظارتو بگیری اگ اگ اگ تو این مملکت و گرونی یک سازنده پیدا بشه که دنبال ناظر باشه و شانسی یا پارتی و لابی تو سامانه کار نظارتی بهت بخوره پدرت در میاد تا اون ساختمون ساخته بشه و یهو میبینی وسط کار طرف پولش تموم شده و چند سال معطلش موندی.........

طراحیم واقعا کار نیستش و بهت خیلی کم ارجاع میشه اگه باز بتونی لابی کنی

بهترین رشته ریاضی فیزیک که میشه کار کرد و درامد داشت کامپیوتره......

طرف دانشجوی کامپیوتره و مدرکو گرفته نگرفته با برنامه نویسی درامد داره و خیلیام دلاری درمیارن