2777
2789
عنوان

چرا بعضیا راحت تر به همه چیز میرسن

92 بازدید | 10 پست

بحث حسادت نیست چون دختر خاله هام خودشون حسود ترن اما

مثلا یکیشون به واسطه چهره زیبا خدادادیش  بدون تلاش و درس با یه ادم پولدار ازدواج کرد بعد چیزایی که ما باید کلی بریم سر کار پول جمع کنیمو اون شوهرش همون اول نامزدی براش خرید حتی بعد گذشت ده سال بچه دار شدن با نشدن دختر خالمم براش مهم نیست

بعد خونه ماشین کلی امکانات گوشی همه چیزو برا دختر خالم خرید و رفت خودش عسلویه چون مهندس بود و دختر خالم راحت به قول خودش اونکه نبود نشست درسشو شروع کرد به خوندن و یه جای خوب قبول شد شوهرشم نبود که مجبور بشه شوهر داری کنه یا همش درگیر غذا درست کردنو به خودش رسیدن بشه 

اما حالا ما باید کلی تلاش کنیم برای ازدواج برای کار برای تهیه همون چیزایی که  بقیه براش خریدن 

این واقعا حسادت نیست چون ناعادلانس درحالی که منم با یه چهره زیبا تو بزرگسالی میتونستم خیلی چیزا راحت تر بدست بیارم🤷🏻‍♀️واقعا چرا باید یکی خودشو بکشه تلاش کنه به چیزی برسه اون یکی راحت رسیده بعد رفته دنبال بقیه رویاهاش دلیلش چیه

نگیدم از زندگی کسی خبر نداری والا من هرچی دختر خوشگل دورمه همینه داستانش اگ غیر این بود خودشون جار میزنن کلا دوس دارن ناله شکایت بکنن همش و یه تو شوهره بهشون بگه همه جا خودشون قربانی نشون میدن جار میزنن

خوب باش ولی ساده نه🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دلیلش همون زیباییشه 

مردا فقط ظاهر براشون مهمه و بس 

توصیف می‌کنی چهرشو؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

دیگه دنیا همینه اسی

یکی به عنوان نابغه به دنیا میاد یکی زیبا اکثر مردمم عادی

دنیا واسه آدمای خاص یه جور دیگست

اون عدالتی که دنبالشی میشه برابری که اصلا تو این دنیا وجود نداره

زندگی بعضیا کلا متفاوت میچرخه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی👌🏼👉🏻

خب دلیلش همون زیباییشه مردا فقط ظاهر براشون مهمه و بس توصیف می‌کنی چهرشو؟

اونقدر خوشگل بود شمردیم خاستگاراش چهل خورده بودن 

چهرش جامعه ایرانی پسنده مخصوصا بینیش استخون بندی صورتش پوست صاف و شفافش چشماش موهاش هیکلش که تو عروسی یادمه جلو داماد(عروسی فامیل دیگه) میرقصید داماد زل زده بود بهش اینقدرخدا قشنگ طراحیش کرده 

خوب باش ولی ساده نه🎀

دیگه دنیا همینه اسییکی به عنوان نابغه به دنیا میاد یکی زیبا اکثر مردمم عادیدنیا واسه آدمای خاص یه جو ...

و ادمای عادی میشن سنگر بقیه ادمای خاص این ناعادلانس خیلی 

خوب باش ولی ساده نه🎀

اونقدر خوشگل بود شمردیم خاستگاراش چهل خورده بودن چهرش جامعه ایرانی پسنده مخصوصا بینیش پوست صاف و شفا ...

ایشون نون خوشگلیشو خورده

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ایشون نون خوشگلیشو خورده

ناعادلانه نیس؟

به واسطه چهره که خود خدا داده طرف خوشبخت بشه

بعد یه فامیل دیگ چون لاغر بود شوهرش طلاقش داده بود تازه این اقا دومی دکترا داشت برج ساز بود و دختر عمش بود

خب چرا آخه 

خوب باش ولی ساده نه🎀

ناعادلانه نیس؟به واسطه چهره که خود خدا داده طرف خوشبخت بشهبعد یه فامیل دیگ چون لاغر بود شوهرش طلاقش ...

دیگه دنیا همینه