2777
2789
عنوان

دخترم 9 سالشه جدیدا خراب کار شده

183 بازدید | 12 پست

سلام مامانها 

جدیدا دختره 9سالم خراب کار شده 

خمیر دندونشو کامل خالی میکنه دستمال کاغذی هارو کامل باز میکنه تیکه تیکه میکنه کنترل رو شکونده ببینه توش چی داره هزار تا کار. شبیه این دعواش کردم اما نتیجه ای نداره چیکارکنم باید از دستش همه چیرو قایم کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم اونروز ی نداد اورده بشکونه ببینه توش چیه گرفتم خودم براش باز کردم نگاه کرد گفت چ جالب رفت

کثیف کاریو اما بدم میاد کثیف کنن بالا سرشون وایمیستم تا جمع کنن

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

۹ساله عجیبه 🤔احتمالا جلب توجه یاکمبود محبته وقتی این کارارو میکنه بغلش کن بهش بگو کارش داره ناراحتت ...

بمیرم برا بچم بخاطر زندگی روزمره واسترس هاش زیادی ازش دور شدم

بله باردارم احساس میکنم خیلی استرس بچه ی دومو داره

برای بچه ها داشتن توجه والدین خیلی مهم هست. اگه موفق نشن با رفتار عادی توجه والد را جلب کنند، از جلب توجه منفی استفاده می کنند. یعنی با انجام کارهای بد و غیر طبیعی این حس را ارضا می کنند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
برای بچه ها داشتن توجه والدین خیلی مهم هست. اگه موفق نشن با رفتار عادی توجه والد را جلب کنند، از جلب ...

حق باشماست من براش کم گذاشتم باید بیشتر بهش محبت وتوجه کنم  ممنون از راهنماییت