2777
2789
عنوان

رژیم کولونوسکوپی

57 بازدید | 8 پست

روز قبل از کولونوسکوپی هست تازه آب گوشت صاف شده خوردم دلم اینقد درد میکنه که حد نداره 🥲

خانومایی که قبلاً رفتن میشه بگین توی روز رژیم تا شب چه علایم دیگه ای پیدا میکنم؟ یه توضیحی هم از خود کولونوسکوپی که رفتین لطف کنید بگید ممنون میشم

جن هستم خاله 🥸🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کردم

ممکنه حالت تهوع بگیری... و دیگه کلا شکمت رَوون میشه کامل... ببخشید یعنی پشت و جلو یکی میشه😬

ولی دیگه فردا کلونوسکوپی میدی تموم میشه یکم تحمل کن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
ممکنه حالت تهوع بگیری... و دیگه کلا شکمت رَوون میشه کامل... ببخشید یعنی پشت و جلو یکی میشه😬ولی دیگه ...

شما با دل درد شدید و سرگیجه ای که موقع گرسنگی اتفاق میافته تا فردا تونستید تحمل کنید ؟ خیلی واسم سخته 

جن هستم خاله 🥸🥰

شما با دل درد شدید و سرگیجه ای که موقع گرسنگی اتفاق میافته تا فردا تونستید تحمل کنید ؟ خیلی واسم سخت ...

من بیشتر از گرسنگی و دل‌درد و... حالت تهوع داشتم... من معده م داغون بود از شب یه ربع یه بار بالا می آوردم تا موقع کلونو ... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
حالت تهوع و اسهال بسیار شدیددر حدی که مثل آب بشهخود کولونوسکوپی هم اگه با بیهوشی باشه خیلی راحته هیچ ...

ممنونم 

هم امروز داغونم کرد هم از فردا پسفردا میترسم 🧑‍🦳

جن هستم خاله 🥸🥰