2777
2789

یه پیج فیک داشتم الان دلیت اکانت کردم ولی دو ماه دیگه کلا حذف میشه

الان ممکنه تا اون‌دو ماه کسی بتونه  برش گردوند یا یه طوری شمارشو (صاحبشو)پیدا کنه؟؟؟مهمه لطفا بگید 

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

اومدم اینجا 

تو قسمت ایمیل همسرم دیدم ی پیام از اینستا اومده بود نوشته بود حساب کاربری شما بصورت تعلیق در آمد چون شما بیش از ۱۸۰ روز است که اینستا را ترک کرده اید . حالا این بود لب کلام 

بعد من فک میکردم تو ایمیلش اینستا داره...

یعنی نداره ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم اینجا تو قسمت ایمیل همسرم دیدم ی پیام از اینستا اومده بود نوشته بود حساب کاربری شما بصورت تعلی ...

نه فکر کنم دلیت اکانت کرده یا اکانتشو غیر فعال کرده…

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یعنی دیگه کلا نداره حتی ی اکانت دیگه ؟چون اسم پیجش رو نوشته بود

شاید یه اکانت دیگه داشته باشه اگه بخواد

شاید یه اکانت دیگه داشته باشه اگه بخواد

از کجا میشه فهمید داره یا ن ؟ 

چون برنامه رو گوشیش نصب نیس حتی نگا کردم پنهان هم نکرده 

ولی حدس زدم از ایمیلش میره که زدم دیدم از اینستا اون پیام اومده 

از کجا میشه فهمید داره یا ن ؟ چون برنامه رو گوشیش نصب نیس حتی نگا کردم پنهان هم نکرده ولی حدس زدم از ...

نه دیگه ندارع پس

چرا حساسی داشته باشه یا نه

اسی فک کنم نمیتونه 

این پاسخ سوال شما 

چون از رو شماره نمیشه اینستای کسی رو پیدا کرد مگر اینکه جزو مخاطباش باشی بصورت پیشنهادی پیجت براش نشون بده .

توام که پاک کردی اکانت رو دیگه 

😁خداروشکر . نمیدونم چرا رو اینستا خیلی حساسم ...

ولی اینستا واقعا چیز خاصی نیست اگه به شوهرت اعتماد داری بزار داشته باشه

ولی اینستا واقعا چیز خاصی نیست اگه به شوهرت اعتماد داری بزار داشته باشه

نمیدونم حتما قلبا اعتماد ندارم که همچین حساسیت هایی میاد سراغم دیگه 

خیلی دوستش دارم نمیخوام اون خانمای خوش هیکل اینستا هر روز جلو چشمش باشن بیشتر بخاطر اونه