2777
2789
عنوان

فرشته مهربون زندگیم تولدتون مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام زهرا جان عزیز و ممنونم و همچنین خواهر جان

الهی دلت آروم  تنت سلامت   روحیه ات همیشه شاداب 

عاقبتت بخیر 

@کاربرباادبم‍ 😘🌹تولدتون مبارک و پر تکرار💐

بهترین آرزوها و دعاها رو براتون دارم 

الهی بهترینای خدا پیش روتون باشه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ۱۴ مرتبه

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام عزیزم خیلی ممنون خواهری لطف داری ☺️ ☺️ 😍 😍

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام زهرای قشنگم مرسی ازت مهربونم ،خیلی ذوق کردم عزیز دلم

سلاااااام. خوب هستین؟ چقدر خوشحال شدم از رضایت و خوشحالیتون.
منتظرتون بودم توی تاپیک.
آرزو دارم بتونم همیشه شما رو خوشحال کنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منم تبریک‌گفتم تولدشون رو ولی بازم تبریک میگم 😚❤️@کاربرباادبم عزیزم تولدتون مباررررررررک 🌺❤️ان شا ...

مرسی از کامنت پر محبتت و هدیه ای که فرستادی.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
@مهدی_بیا_omidezahra سلام.دهه کرامت رو تبریک میگم به همگی.خدا خیرتون بده برای سلامتی و آرامش و حاجت ...

سلام عزیزم ممنون 

همچنین تبریک میگم این دو عید بزرگ رو به همگی عزیزان💖

چشم با آرزوی سلامتی آرامش و عاقبت به خیری زیر سایه صاحب الزمان براشون 14 سوره حمد و 14 صلوات میفرستم  💜💜💜

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
یکی از دوستانم که واقعا آشنایی باهاشون معجزه و نعمت الهی هست و همیشه خدا رو شاکرم برای داشتنشون.

گفتن نفستون حقه و دعاتون گیرا ازتون میخوام واسه سلامتی خواهرم و حل مشکلش دعا کنید .. ممنون میشم

منم برای سلامتی شما صلوات میفرستم 

برای منم دعا کنین 🌷

حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.

سلام دوست عزیزم 

داخل اون تاپیکی که عکس گذاشت و متوجه نشدی چی نوشته بود و بعد تاپیک رو قفل کرد باید بگم که

نوشته شده بود که 

بدترین طلسم ها و جادوها با نگاه به ضریح امام معصوم باطل میشود .

یک ویدئو هستش که محتویات داخلش مربوط به برنامه تلوزیونی سمت خدا هستش .اگر سوال دیگری داشتی حتما ازم بپرس ( استیکر قلب به همراه گل )

سلام دوست عزیزم داخل اون تاپیکی که عکس گذاشت و متوجه نشدی چی نوشته بود و بعد تاپیک رو قفل کرد باید ب ...

سلام. تشکر میکنم خدا خیرتون بده.
خب اونوقت برای افراد نابینا که نمیتونن به ضریح نگاه کنن چطوری باید استفاده کنن از اون برکاتی که تو ویدیو گفته؟