2777
2789
عنوان

سرماخوردگی بارداری

24 بازدید | 5 پست

سرفه های ناجور میکنم آبریزشم دارم همش

چیکار کنم دارو هم که نمیشه خورد

نزدیک زایمانمم هست دعا کنید خوب بشم 

خیلی اسیر شدم

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

خیلی سخته من عید امسال سرماخوردم 

از اونجایی ک همیشه تا دارو نخورم خوب نمیشم و بدنم به انتی بیوتیک عادت داره ، خیلی طول کشید خوب بشم

سوپ و ویتامین سی و همین چیزای طبیعی ک منع نداره فقط میتونی بخوری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم همینجوری بودم خوبیش این بود ک سرمایی ک گرفته بودم تب نداشت فقط آبریزش و سرفه بود ۳روز طول کشید تا خوب بشم البته امروز یکم بهترم  نسبت ب دیروز ولی دیروز و پریروز ناجور حالم بد بود دکترم نرفتم داروهم نخوردم فقط سوپ و آبپز و اینا خوردم خداروشکر بهتر شدم واقعا سرماخوردگی تو بارداری خیلییی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوری بودم خوبیش این بود ک سرمایی ک گرفته بودم تب نداشت فقط آبریزش و سرفه بود ۳روز طول کشید ت ...

من ۵ روزی هست درگیرم 🥲🥲

سیب میپزم با عسل میخورم دیگه نمیدونم چه کار کنم

من ۵ روزی هست درگیرم 🥲🥲سیب میپزم با عسل میخورم دیگه نمیدونم چه کار کنم

عسل بدترت نمبکنه؟

ابجوش عسل با یکم آبلیمو بریز  بخور 

سوپ درست کن بخور مقویه زود خوبت میکنه 

روغن و شیرینجات نخور چون سرما رو بدتر میکنه 

من همینکارا رو کردم خداروشکر بهترم الان 

عسل بدترت نمبکنه؟ابجوش عسل با یکم آبلیمو بریز بخور سوپ درست کن بخور مقویه زود خوبت میکنه روغن و شیر ...

آره آب عسل آبلیمو هم میخورم

سعی میکنم پرهیز کنم فقط مایعات بخورم