همسرم ۲ساله که از خونه کار میکنه و کلا خونه س، حتی شده چند روز بیرون نمیره، البته کلا تمرکزشو گذاشته روی کاری که شروع کرده ولی فعلا در حد معمولی درآمد داره، خانواده ش هم همش میپرسن خونه س؟ یه جوری حس میکنم پیش خودشون میگن چه عروس بی عرضه ای داشتیم نتونست زندگی پسرمون رو جمع کنه🙁 اینم بگم همسرم خیلی داره زحمت میکشه ولی هنوز به نتیجه ای که میخاد نرسیده، شما تجربه اینجوری داشتید که همسرتون از خونه کار کنه؟ حوصله تون سر نمیره از دستش؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر من سالی به بار بیکار میشه چند وقت خونست قبلا بیکار شد خانوادش فهمیدن خیلی اذیتم کردن و انداختن تقصیر من دیگه بعد اون بیکار میشه بهشون نمیگیم هروقت زنگ میزنن الکی میگه سرکارم
فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩
من روز خاستگاریم بهش گفتم ببین من از مردی که خونه باشه بیزارم اگه تا قبل ۶۰سالگی خودتو بازنشسته کردی و اومدی خونه جنگمون میشه ....اون هم خندید و گفت من اصلا مرد خونه موندن نیستم .راست هم گفت خدایی تعطیلات هم بهش روبدی میره سرکار ....
اینا اوایل میگفتن بگو بره سر کار، ولی چون میدونم توی این کار میتونه موفق بشه، چیزی بهش نمیگم
نه من داستانم فراتر از این حرفا بود خودم شاغل بودم بعد مادرشوهرم هرروز زنگ میزد حقوق گرفتی دولت چیکار کردی محمد رفت اسنپ چقد کار کرد پولش چیکار کرد ساعت چند رفت غروب چرا اومد دنبال تو باید خودت میومدی اون کار میکرد تو مقصری ازش نمیخوای چرا رفتی خونه مامانت پسرم بیکار پول نداره روزی چقد کار میکنه باید بشینی بنویسی خرجتون چقدر
فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩