2777
2789
عنوان

چون زشتم

154 بازدید | 11 پست

نمیتونم ازدواج  کنم اندام خوب ندارم  سینه کوجیک  افتاده قد کوتاه ناخن ندارم پوست تیره  دماغ بدجور 

حتی اونی که دوسش داشتم مادرش بخاطر قیافه من ناراضی بود برای ازدواج  البته ن تنها قیافه بخاطر سنمم

کلا  متوجه شدم دخترای زشت باید مستقل باشن نه اینکه عاشق بشن کاش  عشقش از سرم بپره

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

منه بدبخت ک 26سالمع چی

ناراحت نباش من که سنم کمتره از توعه

بدتر از اینکه مادره پسره بهت بگه زشتی بگه میخام پسرمو داماد کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت که خیلی کمه برو دانشگاه فکر ازدواج نباش کار کن کمار دانشگاه به چهرت برس عمل زیبایی انجام بده

داندانشگاه میرم 

عمل؟ 

پولم کجاستت

بعدشم من نهایت تا ی سال دیگه  مورد ازدواج  اگه باشه دیگ بعد بیست خاستگارا کم کم تر میشن

من به خانوادش حق میدن حق دارن که عروس زشت نخان

تا بمیرم منظورت؟

واقعا بدتر از اینکه مادر پسرع بهت بگه تو خیلی زشتی میخام پسرمو داماد کنم یا بگع از چی این خوشت اومد

داندانشگاه میرم عمل؟ پولم کجاستتبعدشم من نهایت تا ی سال دیگه مورد ازدواج اگه باشه دیگ بعد بیست خاس ...

اولا اعتماد بنفس داشته باش 

کی میگه بعد بیست کمتر میشن  انفاقا سن ۲۲ تا ۲۵ اوجشه بعد اونم شانس هست

بعدم یسال کنار دانشگاه یه کار نیمه وقت جور کن برو پولاتو جمع کن به چهرت برس خوشگلتر شی

اولا اعتماد بنفس داشته باش کی میگه بعد بیست کمتر میشن انفاقا سن ۲۲ تا ۲۵ اوجشه بعد اونم شانس هستبعد ...

مادرم میگه ما اینجا کسی ندیدم بعد بیست خاستگار خوبی داشته باشه