2777
2789

سلام

شما حاضرین اینکارو کنین و برین تو پانسیون زندگی کنین؟

حقوقشم همون اداره کار باشه ولی خب تا چند سال دیگه درامدش خوب باشه

از طرفیم راهی ادم نداشته باشه و کار گیرش نیاد

ادمک لال نباش پرو باش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی بیشتر درموردش حرف بزنی

اینکه میگی شغل نداری الان و پیدا نمیشه

ی شغل پیدا کردی ک تو اینده هم درامدش بیشتر میشی اینا خوبی هاش

تنها بدیش اینه تو پانسیون میمونی 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

وای اره فکر کن خودت باشی و خودت همین ارامش اعصاب به همه چیش میارزه

دقیقا خودمم همین خیلی برام مهمه

اما خب پانسیون خیلی گرونه اتاق سه نفره حدود 8 در میاد از طرفی خرج رفت و امد هم هست چیزی برای خورد و خوراک نمیمونه  

ادمک لال نباش پرو باش  

عزیزم کار کردن و درامد داشتن حال روحی ادم رو بهتر میکنه درسته سختیهایی داره ولی از تجربه خودم بهت بگم خدای مهربون به درامدی با زحمت به دست میاری برکت میده تو این گرونی و تورم هزار برکت خدا رو با گوشت و پوست و استخون فهمیدم شجاع باش برای لحظه به لحظه ات و ریال به ریال پولت برنامه بریز ببین چه جوری ورق بر میگرده 

دقیقا خودمم همین خیلی برام مهمهاما خب پانسیون خیلی گرونه اتاق سه نفره حدود 8 در میاد از طرفی خرج رفت ...

خب اینجوری فایده نداره خیلی هزینه هات زیاد میشه فقط خستگی به تنت میمونه دفتر های کاریابی برو  اینجوری خیلی راحت تر کار پیدا میکنی که حداقل بتونی از خونه خودتون رفت و امد کنی هزینه اجاره خونه ندی