2777
2789

رفاه خوبه به شرطی که بازنشسته باشه ضامن

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من وامم تو بانک ملی ثبت نام کردم از زمانی رفتیم کافینت تا زمانی از بانک خبرمون کردن ۳ ماه شد

البته من تو کافینت با ربات ثبت نام کردم ۸۰۰ هم پول گرفتن ازم ولی کد رهگیری سریع برام ارسال شد و ب جاش از بانک زود خبر کردن واسه ضامن

فقط هروقت واسه ضامن خبرت کردن و ضامن بردی و دوتا یک هفته واریز نکردن هر هفته برو بانک بگو کی وام واریز میکنین

من متاسفانه اینو نمیدونستم فکر میکردم ضامن هامو که بردم دیگ خودشون واریز میکنن ولی اینجور نبود و رفتم جز حذفیا و برج یک رفتم بانک دیدم کارمند بانک عوض شده گفتم ۳ ماهه ضامن اوردم واریز نکردین گفت چرا زودتر نیومدی پیگیر نشدی گفتم قرار بود خودتون واریز کنین گفت پیگیر میشدی و از اول پروندم فرستادن استان و تایید شدم و قرار شده همین چند روز واریز کنن

شما بعد از بردن ضامن همش برو بانک اگ گفتن خبر میکنیم گوش نده

من واسه ثبت نام رفتم اکثرا بانک ملی بودن 

اشنامونم بانک ملی بود ۳ ماهه دادنش پیگیری کرد

فقط من چون پیگیری نکردم رفتم جز حذفیا و پروندم تا تایید شد طول کشید 

شما حتما پیگیری کن

عزیزم من وامم تو بانک ملی ثبت نام کردم از زمانی رفتیم کافینت تا زمانی از بانک خبرمون کردن ۳ ماه شدال ...

صادرات زدم همین الان نوشت کد رهگیری میاد من ۱ سال و نیمه درگیرم دوبار ثبت نام کردم ۲ تا ضامن خاستن من یکی داشتم

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

عزیزم من وامم تو بانک ملی ثبت نام کردم از زمانی رفتیم کافینت تا زمانی از بانک خبرمون کردن ۳ ماه شدال ...

کد رهگیری ک اومد بعدش چیکار کنم مرحله بعدیش چیه

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

کد رهگیری ک اومد بعدش چیکار کنم مرحله بعدیش چیه

برو بانک بگو کد برام اومده کی باید ضامن بیارم 

برای ما از زمانی کد اومد ۳ ماه بعدش بانک پیام داد ک ۱۵ روز فرصت دارین ضامن بیارین