2777
2789
عنوان

باردارای 22-24 هفته بیان

175 بازدید | 16 پست

واشه شنیدن صدای قلب نی نیتون رفتین تو این سن بارداری معمولا کجا شنیده شده؟؟؟ میدونم که زیر نافه میخوام بدونم دقیق کجا آخه من دستگاه صدای قلب دارم تو خونه همیشه صدای قلبشو پایین تو محدوده خط بیکینی میشنوم نگرانم که اینقد پایینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستگی داره جنین تو چه حالتی هستش  اما تو این هفته بالای رحم حدودا دو سه سانت بالاتر از ن ...

امروز البته خیلی خیلی کار کردم شوهرم میگه شاید خیلی فشار بهت اومده ابنجوری شده

من دکتر میرم روی خط بکینی میزاره و سریع پیدا میکنه

ولی ماما که میرم روی شکم میزاره و کلی میگرده تا پیدا کنه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

والا دکترم تا میزاره پیداش میکنه . همیشه هم زیر شکم میزاره دستگاهش رو 

یه مامای خیلی ماهر هم رفتم اونم تا گذاشت زیر شکم پیداش کرد

ولی ماماهای بیمارستان میلاد و خانه بهداشت که رفتم جون به سر میکنن آدم رو تا پیداش کنن

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

عزيزم نگران نباش اولا كه نيني ثابت نيست ممكنه الان پايين باشه فردا بياد بالا دوما الزاما جايي كه صدا شنيده ميشه كه محل نيني نيست ممكنه اون قسمت ضخامت چربيش كمتر باشه بهتر شنيده بشه و حتي اگه جفتت قدامي باشه ممكنه صدايي كه ميشنوي صداي ضربان عروق جفت باشه به هر حال اصلانگران نباش و استراحت كن

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️
والا دکترم تا میزاره پیداش میکنه . همیشه هم زیر شکم میزاره دستگاهش رو  یه مامای خیلی ماهر هم ر ...

بهداشتیا که داغونن😁😁😁به من میدونی چی میگن؟ میگه از 20 هفته تازه کیسه آب جنین تشکیل میشه گفتم واقعا سوادتون داغونه بچه از همون اول تو کیسه آبه