2777
2789
عنوان

مادر شوهرم زنگ زدنش اینطوریه

100 بازدید | 4 پست

خانما چجوری ناراحتی مو بهش بفهمونم

اصلا به من زنگ نمیزنه

زنگ میزنم به شوهرم اگه جواب نده فوری شماره منو میگیره میگه زنگ زدم پسرم جواب نداد گوشی رو بهش بده

اگه منم جواب ندم ناراحت میشه وقهر وزنگ میزنه مامانم جوابمو نمی‌دن 

فقط خدا شفاش بده حتما مامانتم جواب نده زنگ میزنه به بابات

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین مشکل داشتم. اول که برداشتم تو‌گوشی مادرشوهرم شماره های خانواده ام پاک کردم که دیگه از این غلط ها و خاله زنک بازی ها درنیاره.  تو گوشی مادرم هم شماره هاشون بلاک کردم که اگه دوباره شماره رو گیر آورد نتونه بهش زنگ بزنه 

ارتباط مادرشوهرم با خانواده ام غیر مستقیم و فقط از طریق من هست! 

بعد اگه اول به شوهرم زنگ بزنه و بعد سریع به من زنگ بزنه جواب نمی دم چون یاد می گیره.  اگه هم بعد گله کنه می گم هر دومون با همدیگه دستمون بند بود! 😉

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

نه به پدرهمسرم میگه زنگ بزن به باشهخیلی موردا اینجوری پیش اومده

یه بار سر همین قضیه بحثمون شد گفتم مگه من اورژانس هستم که همیشه باید در دسترس باشم منم هزار کار دارم 

(حالا همیشه خدا گوشی دستم هست ولی خوب همیشه که قرار نیست در دسترس دیگران باشم )

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)