یه مدت پیش یه خاستگار داشتم گفته بود از لحاظ قدی بهم نمیخوریم ولس محترمانه گفته بود .گفتم اوکی واما دیروز یه خاستگار رفتم ببینم فقط مادر وخواهر بودن برگشتن به معرف گفتن دختره خوشگل بوده ولی قدش خیلی کوتاهه به پسر ما نمیخوره. بچه ها من قدم ۱۵۷ هست .بعد معرف زنگ زد به مادرم درکمال رو داشتن گفت گفتن خوشگله ولی قدش خیلی کوتاهه به پسر ما نمیخوره . بعد پسرشون گفتم قدش چنده گفت ۱۷۰ گفتم عجب .بچه ها از صبح کلی خودم نگاه کردم وگریه کردم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم
کوون لقه شون. ـولش کن. ـوااله داداشای من هر دو قد بلندتر از اینا که گفتی زنهاشون از تو هم کوتاه تر...
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!