2777
2789
عنوان

کیا فردا کنکور دارن

260 بازدید | 20 پست

خیلیییی استرس دارم 

خاله ها ، آجی ها ، برام دعا کنید 

من آرزوم معلمی هست 

برای فرهنگیان می‌خوام آزمون بدم 

برام دعا کنید امسال بشه ، سال سومم هست 

من صبح فرهنگیان انسانی دارم ، ظهرم فرهنگیان هنر

بنظرتون بعد از آزمون اول برگردم خونه و بعد دوباره برم ؟ یا کلا اونجا بمونم برای آزمون ظهر

وای منم همینطورم ، هدفمم مثل تو

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی ی سوال من اگه شناسنامه همراهم باشه اشکالی نداره ب جای کارت ملی؟

برای کنکور

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

نه اصلا موردی نیست اتفاقاً بهتره ، منم شناسنامه میبرم

مرسی گلم

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

موفق باشی قشنگم میشه با دل مهربونت برای منم دعا کنی معلمی قبول بشم ؟

همچنین عزیزم

چشم توم منو دعا کن برات صلوات فرستادم 

فدات خواهربرسی به چیزی که میخوای😍❤️

قربونت