2777
2789

اول بگم قضیه پسر و اینا نیست. طرف دوستتون باشه ، زیاد صمیمی نباشید و دوستای زیادی بجز همدیگه داشته باشید. 

خیلی خشک و جدی بوده همیشه. از این ادمایی که ضعف و احساسات و … نشون نمیدن.

. بعد از یه سال دوری و بی خبری وقتی حرف میزنید بگه دلش خیلی براتون تنگ شده. در حدی که بدونید سر این گریه کرده.

این باعث میشه چه تصوری داشته باشید ازش؟

منظورم اینه که ادمی که خشکه ، اینطوری یهو فوران کنه

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم احساساتی هستش که احساساتشو قایم‌میکنه

ممنونم ، میتونه دلیلش چیزی بجز درونگرایی باشه؟

خشک نیست اتفاقا احساسات داره منتها نشون نمیده

مرسی ازت ، ممکنه دلیلش چیزی بجز درونگرایی باشه؟ این رفتار عادیه ، درسته؟

دوستم داره
ازم خیلی خوشش میومده
همچین اتفاقی مشابهش برام افتاد
تا یه مدتی تو شوک بودم چطوره یکی اینقدر به ادم وابسته میشه؟!
فکر میکردم تو فیلماس فقط

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دوست داره اما غده دقیقا مثل من😂کاملا درکش میکنم دوست نداری علاقتو عنوان کنی اما گاهی نمیشه

الهییی ، چرا دوست نداری علاقتو عنوان کنی؟ درونگرایی؟

دوستم دارهازم خیلی خوشش میومدههمچین اتفاقی مشابهش برام افتادتا یه مدتی تو شوک بودم چطوره یکی اینقدر ...

مرسی نظر دادی ، دختر بود طرف؟ و اینکه اونم خشک بود؟

مرسی نظر دادی ، دختر بود طرف؟ و اینکه اونم خشک بود؟

اره دختر بود
نه خشک نبود اتفاقا به شدت احساسی بود

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اره دختر بودنه خشک نبود اتفاقا به شدت احساسی بود

پس چرا تعجب کردی؟

من تعجبم از دوستی که توی تاپیک گفتم اینه که ذاتا خیلی خشک و عصا قورت داده جلوه می‌کنه

پس چرا تعجب کردی؟من تعجبم از دوستی که توی تاپیک گفتم اینه که ذاتا خیلی خشک و عصا قورت داده جلوه می‌ک ...

خب شاید از تو خیلی خوشش میومده
اره خب تعجب کردم چون برام تازگی داشت

الهییی ، چرا دوست نداری علاقتو عنوان کنی؟ درونگرایی؟

اتفاقا برونگرا هستم 

میترسم طرف مقابل لایق محبتم نباشه

چون یکی از دوستام که خیلی دوسش داشتم لایقس نبود