2777
2789
عنوان

کسی کلروفیل مصرف کرده

352 بازدید | 6 پست

چند وقته تو شبکه‌های اجتماعی زیاد می‌شنوم از فواید خوردن کلروفیل، مخصوصاً به صورت مایع یا قرص. می‌گن برای پوست عالیه، سم‌زدایی بدن رو سریع‌تر می‌کنه، بوی بدن رو کم می‌کنه و حتی باعث افزایش انرژی می‌شه! 😮 کسی تجربه‌ای داره؟ واقعاً این همه فایده داره یا بیشتر تبلیغه؟

والا من از سایت خانو*می سفارش دادم خوردم خیلی برام خوب نبود 

یعنی جوش میزدم و پوستم خشکی میزد و این چیزا 

ولی به صورت طبیعی خودم درست کردم استفاده کردم خیلی خوب بود

والا من از سایت خانو*می سفارش دادم خوردم خیلی برام خوب نبود یعنی جوش میزدم و پوستم خشکی میزد و این چ ...

سلام ببخشید یه سوال در مورد یه کاربر قدیمی دارم میتونم در خواست بدم اونجا بپرسم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی یه تاپیک من دختر گرانبها  راجع به طرز تهیه ی کلروفیل توی خونه نوشته .

چیزایی مثل اسفناج 

جعفری

کلم بروکلی

خیار 

کیوی

آووکادو

اینا دارای کلروفیلن ...

تو داروخانه هم میفروشن

من خانگی درست میکنم

تو آب میذارم بخیسه چند ساعت و میکس میکنم و از صافی رد میکنم میخورم 

دل و روده و معده را میشوره و پاکسازی میکنه

این متن از دختر گرانبها هست 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

سایتای ایرانی که نه ولی یک مارک امریکایی هست میگن خیلی عالیه اگر اشنا داشته باشید و بگید براتون بفرسته

من خودم تجربه نداشتم ولی یک مهماندار رو میشناسم اون خیلی تعریف میکرد

چون یک مقدار با توجه به دلار گرون میشه انشالله بعد اینکه سرکار رفتم دوست دارم بگیرم امتحان کنم.

من خودم تو خونه درست میکنم 

اب سبزیجات و میوه های سبز رو میگیرم و میریزم تو ظرفای کوچیک 

احساس میکنم پوستم شفاف تر شده از وقتی میخورم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕