2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل بیاین لطفا

78 بازدید | 15 پست

پریروز دندونم رو کشیدم و بخیه خورده

امروز حس میکنم یکی از بخبه هاش یه حالیه، پایین بخیه که تو گوشته نازک شده و به سختی معلومه، انگار یه طرفش ورم داره و قرمز شده

عفونته ینی؟

البته دیروز کلا فقط داشتم با آب نمک شستشو میدادم، کلا از بیرون هم ورم نکرد، الان هم دردش بدون مسکن خیلی کمه ولی خب یه کم درد و اذیت رو داره، خونریزی هم کلا از اول نداشتم

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پنج روز جراحی کردم طبیعیه قرمز و سفیدی داره جای بخیه . قرص اموکسی و مترونیدارول هم میخورم

آره یه لایه سفیدی هم روش بود، به من آنتی بیوتیک نداد فقط گفت بعد ۲۴ ساعت مدام با آب نمک بشور

دیروز کلا آب نمک دستم بود، دوبار هم مسواک زدم

برای شما بخیش کشیدنیه؟

چقدر هزینه کردید پیش چه دکتری؟

۲ تومن شد هزینش

دکتر کیانی، کلینیک کیان، تهران سمت خیابون هنگام

ببین ذره ای درد یا ناراحتی متوجه نشدم

ولی این بخیه یه کم نگرانم کرده

آره یه لایه سفیدی هم روش بود، به من آنتی بیوتیک نداد فقط گفت بعد ۲۴ ساعت مدام با آب نمک بشوردیروز کل ...

روی بخیه چطوری مسواک زدی؟   من به دندونای دیگ میزنم اون قسمت اصلا.   اره بعد ده روز باید بکشم.  

من دندون عقل کشیدم بخیه زد اما جاش خیلی خالی بود ولی یه دوماه سه ماه طول کشید تا جاش خوب بشه اینم بگ ...

من حتی موقع کشیدنش هم خونریزی نداشتم، دکتر گفت خون بدنت خیییییلی کمه، گاز رو بهم نشون داد، هیچی خونی نشده بود

۲ تومن شد هزینشدکتر کیانی، کلینیک کیان، تهران سمت خیابون هنگامببین ذره ای درد یا ناراحتی متوجه نشدمو ...

چقدر کم بمن ۱۰میلیون قیمت دادن برا جراحی 

دندونم افقی و نهفته اس

روی بخیه چطوری مسواک زدی؟ من به دندونای دیگ میزنم اون قسمت اصلا. اره بعد ده روز باید بکشم.

منم روی اونجا رو که مسواک نزدم اطرافش رو

چقدر کم بمن ۱۰میلیون قیمت دادن برا جراحی دندونم افقی و نهفته اس

نه دندون من بیرون اومده بود فقط پوسیدگی شدیدی داشت و حفرش خیلی بزرگ بود مجبور شد بخیه بزنه

روی بخیه چطوری مسواک زدی؟ من به دندونای دیگ میزنم اون قسمت اصلا. اره بعد ده روز باید بکشم.

خب پس من نگران این قرمزی یا کشیدگی بخیه نباشم؟

خوبه اوضاع؟

من حتی موقع کشیدنش هم خونریزی نداشتم، دکتر گفت خون بدنت خیییییلی کمه، گاز رو بهم نشون داد، هیچی خونی ...

کم خونی داری باید درمان کنی هااااا 

من موقع کشیدن دو دستی از دستای دکتر گرفته بودم اون می‌کشید من میگفتم ولش کن یعنی آنقدر عذاب کشیدمااا😂😂

کم خونی داری باید درمان کنی هااااا من موقع کشیدن دو دستی از دستای دکتر گرفته بودم اون می‌کشید من میگ ...

آره نمیدونستم اینقدر کم خونم

منم تجربه کشیدن دردناک دارم ولی این دکتر عااااالی عمل کرد، ۴تا بی حسی زد من ساعت ۱۰ دندون کشیدم تا ۴ بی حس بود و جالبتر اینکه برای بیحسیا هم ژل میزد و لثه رو ماساژ میداد و من حتی بیحسی ها رو هم متوجه نشدم