سلام بچه ها من کنکور کارشناسیم برای سال 93 بود ارشدم 98 که خداروشکر هردو نتیجه بخش بود
کنکور تماما به خودتون بستگی داره و درصد مهمی رو حال خوبتون در روز کنکور ایفا میکنه پس این نکاتی که میگم رو امیدوارم گوش بدین
1- روز قبل کنکور تااخر وقت درس نخونین مثلا عصر دیگه کل کتابارو ببندین و اگر تونستین حتما شبش با خانواده بیرون برین من خودم رفتم امامزاده چون حالم بهتر بود بعد رفتم کافه دیگ نه شب اومدم خونه و خوابیدم خیلی ام مفید بود این کار
2- صبح سعی کنید همه چیزو قاطی نکنید اخ عسل و تخم مرغ و خرما و.... اگر معده حساسی دارین حتما مطابق عادت غذاییتون رفتار کنید در غیر این صورت عدسی و یه قاش عسل کافیه
3- دوش سه دیقه ای اول اب گرم دوم اب ولرم و اخرین بار اب سرد ک انرژی بده و خوابت بپره
4- ورزش و نرمش پنج دیقه ای کافیه بدنتونو خسته نکنین
5- موهاتونو ببنیدن ولی سفت ن ک سردرد شین و روز کنکور ارایش نکنین لطفا
6- با خودتون پاستیل ببرین ک خوردنش وسط کنکور خیلی خوبه خوراکی ای هست ک دوس دارین و با جویدنش خوابتون میپره و خوراکی هایی ک دوس دارین از قبل باز نگه دارین ک صداش بقیه رو اذیت نکنه
7- یه ساعت ببرین بزارین رو میز من ک اینکارو کردم و از دیقهی اخرمم استفاده کردم
8- اصلا وقتتونو با سوالات سخت هدر ندین علامت ضربدر برای سوالاتی ک بلد نیستین و علامت گل یا ستاره برای سوالاتی ک نیاز به فکر کردن دارن بزارین تااخر برین سر وقتشون
9- روز کنکور هم از دوستان نپرسین چقد خوندی رو چیا مسلطی و غیره ممکنه برای شما یا طرف مقابل ناامید کننده باشه
و در اخر موفق باشین