2777
2789

سلام بچه ها من کنکور کارشناسیم برای سال 93 بود ارشدم 98 که خداروشکر هردو نتیجه بخش بود 

کنکور تماما به خودتون بستگی داره و درصد مهمی رو حال خوبتون در روز کنکور ایفا میکنه پس این نکاتی که میگم رو امیدوارم گوش بدین 

1- روز قبل کنکور تااخر وقت درس نخونین مثلا عصر دیگه کل کتابارو ببندین و اگر تونستین حتما شبش با خانواده بیرون برین من خودم رفتم امامزاده چون حالم بهتر بود بعد رفتم کافه دیگ نه شب اومدم خونه و خوابیدم خیلی ام مفید بود این کار 

2- صبح سعی کنید همه چیزو قاطی نکنید اخ عسل و تخم مرغ و خرما و.... اگر معده حساسی دارین حتما مطابق عادت غذاییتون رفتار کنید در غیر این صورت عدسی و یه قاش عسل کافیه 

3- دوش سه دیقه ای اول اب گرم دوم اب ولرم و اخرین بار اب سرد ک انرژی بده و خوابت بپره 

4- ورزش و نرمش پنج دیقه ای کافیه بدنتونو خسته نکنین 

5- موهاتونو ببنیدن ولی سفت ن ک سردرد شین و روز کنکور ارایش نکنین لطفا 

6- با خودتون پاستیل ببرین ک خوردنش وسط کنکور خیلی خوبه خوراکی ای هست ک دوس دارین و با جویدنش خوابتون میپره و خوراکی هایی ک دوس دارین از قبل باز نگه دارین ک صداش بقیه رو اذیت نکنه 

7- یه ساعت ببرین بزارین رو میز من ک اینکارو کردم و از دیقهی اخرمم استفاده کردم 

8- اصلا وقتتونو با سوالات سخت هدر ندین علامت ضربدر برای سوالاتی ک بلد نیستین و علامت گل یا ستاره برای سوالاتی ک نیاز به فکر کردن دارن بزارین تااخر برین سر وقتشون 

9- روز کنکور هم از دوستان نپرسین چقد خوندی رو چیا مسلطی و غیره ممکنه برای شما یا طرف مقابل ناامید کننده باشه 

و در اخر موفق باشین 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

انقدر استرس دارم هیچ کاری نمیتونم بکنم😵‍💫

خب دیگ ب درس خوندن ادامه نده استرسم نداشته باش استرس فقط برای روز اعلام نتیجه اس وقتی قرار نیست فردا یا پس فردا تکلیفت معلوم شه پس استرسم نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا ممنونم که امسال سال اخرم و دیگه ازمدرسه خبری نیست

یه روزی دلت برای نشستن پشت همون میزا تنگ میشه البته بستاه به شرایط داره مثلا من دلم برای راهنمایییم تنگ نشده ولی دبیرستانو دوس داشتم و دلم تنگ شده 

یه روزی دلت برای نشستن پشت همون میزا تنگ میشه البته بستاه به شرایط داره مثلا من دلم برای راهنمایییم ...

اصلا این فشاری که من تو دبیرستان خوردم بخاطر ی مسائلی عمرا بخوام برگردم عقب

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!