2777
2789
عنوان

یعنی باردار نیستم من

214 بازدید | 29 پست

فولیکول 21 داشتم

7 ماهه اقدامم

این ماه اقدام کردم

الان 6 روز مونده به موعدم هیچ علایمی ندارم که باردار باشم

همه میگن یه حالت تهوعی چیزی میاد

من هیچی مثه همیشم

یعنی باردار نیستم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عزیزم من با دوتا بچه تجربه م اینه که بعد دو سه هفته تاخیر علایم شروع میشه نه که شیش روز مونده به موعد😵

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اخه هرکیو دیدم میگفته یه هفته به موعد دیگه علایم شروع شده

خب حالا منو ببین سه هفته تاخیر بعد علایم شروع شده😆

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اخه هرکیو دیدم میگفته یه هفته به موعد دیگه علایم شروع شده

نه بابا چرته علائمیم باشه ممکنه علائم‌قبل پریود باشه رو علائم اصن درگیر نشو من خودم نه تهوعی داشتم نه چیزی فقط بی بی چک بزن اونم صبر کن زود نزن

راس مییگی یعنی هنوز امیدوار باشم؟

بله عزیزم برای ما که اینجوری بوده 

راس مییگی یعنی هنوز امیدوار باشم؟

ببین علائم من این بود

تا 2 ماهگی هم هنوز درد زیر شکم عین پریودی رو داشتم

نا امید نشو که نکنه ای وای درد دارم الان پریود میشم

وقتی که بی بی چکم مثبت شدم باورم نشد

چون درد عییین پریودی تو جونم بود