پدرم ۴ماهه فوت شده یه داداش دارم که همه کارهای مادرم ازحالا دیگه به عهدشه اونم بایکی دعواکرده اونم براش پاپوش دوخته وحکم جلب داداشم را گرفته ازاعصاب دیشب حالش خیلی بدبود مادرم یه زن بی پناه وبی کس واقعا نمی دونم چه کنم
پدرم ۴ماهه فوت شده یه داداش دارم که همه کارهای مادرم ازحالا دیگه به عهدشه اونم بایکی دعواکرده اونم ب ...
برای هر خاسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخون تا باصدای خودت به انرژی های خلق و ایجاد خواسته ت وصل بشی و روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگو که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشن انشالله
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
برای هر خاسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخون تا با ...
دستت درد نکنه گلم من حتما از فردا شروع میکنم.
انشالله حاجت رواییت
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂