دختر عمه ام بد جوری گیر کرده لطفا اگر می دونید کمک کنید پدرش به شدت حساس و یه مسائلی پیش اومده ک میخواد پرینت در بیاره . البته میگه سیم کارت ب اسم خودم به هر حال همراه اول .. لطفا اگر کسی می دونه دریغ نکنه فرض کنید بحث مرگ و زندگی آبرو ی نفره . بچه اس گناه داره ۱۷ سالشه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم به زور مجبورش میکنه در بیاره پرینت خب پدرش خیلییی سخت گیر اینم اصلا گردن نگرفته الانم نصف شب پیام داده چیکار کنم کمک کن و.. لطفا اگر راهی می دونید بگین
با کسی حرف زده پدرش الکی قاطی کرده؟گردن نگیره اصلا برین پرینت بگیرن راحت و ریلکس استرس نداشته باشه
بله . با پسرعموش . پدرش ده ساله با این برادرش سر یه مسائلی قهرن حالا این با پسر اون حرف زده . اینم بو برده خلاصه که وضعیت بدی . آخه شمارش هست چجوری ریلکس باشه عصر ک باهاش حرف زدم صداش میلرزید اصلا ریلکس نیست