2777
2789

دختر عمه ام بد جوری گیر کرده لطفا اگر می دونید کمک کنید پدرش به شدت حساس و یه مسائلی پیش اومده ک میخواد پرینت در بیاره . البته میگه سیم کارت ب اسم خودم به هر حال همراه اول .. لطفا اگر کسی می دونه دریغ نکنه فرض کنید بحث مرگ و زندگی آبرو ی نفره . بچه اس گناه داره ۱۷ سالشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیتونه کاری کنه باباش وقتی سیم به نام خودشه

عزیزم به زور مجبورش میکنه در بیاره پرینت خب پدرش خیلییی سخت گیر اینم اصلا گردن نگرفته الانم نصف شب پیام داده چیکار کنم کمک کن و.. لطفا اگر راهی می دونید بگین 

عزیزم به زور مجبورش میکنه در بیاره پرینت خب پدرش خیلییی سخت گیر اینم اصلا گردن نگرفته الانم نصف شب پ ...

پرینت الکی نیست که، باید دستور قاضی باشه 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

حتی اگر بحث ناموسی باشه؟ لطفا بگین اسکرین شات بگیرم بفرستم این تا صبح سکته نکنه

هرچی باشه فقط تا ۶ ماه 

دیگه مسئله جنایی و اینا باشه با حکم قاضی ۱۰. ۱۲ ماه اونم پرونده اینا میخواد

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

با کسی حرف زده پدرش الکی قاطی کرده؟

گردن نگیره اصلا برین پرینت بگیرن راحت و ریلکس استرس نداشته باشه

با کسی حرف زده پدرش الکی قاطی کرده؟گردن نگیره اصلا برین پرینت بگیرن راحت و ریلکس استرس نداشته باشه

بله . با پسرعموش . پدرش ده ساله با این برادرش سر یه مسائلی قهرن حالا این با پسر اون حرف زده . اینم بو برده خلاصه که وضعیت بدی .  آخه شمارش هست چجوری ریلکس باشه عصر ک باهاش حرف زدم صداش میلرزید اصلا ریلکس نیست

بله . با پسرعموش . پدرش ده ساله با این برادرش سر یه مسائلی قهرن حالا این با پسر اون حرف زده . اینم ب ...

هعی توف تو اینجور پدرا

توی این ۶ ماه شده حرف بزنن؟