2777
2789
دیر نیست؟

کی گفته دیره؟

یعنی الان هر کسی که به ۳۳ رسید سنش ، دور از جونش دور از جون باارزشت ، کفنشو اماده کنه بزاره کنار دستش،، به چه دلیل؟ به دلیل اینکه از این سن به بعد دیگه هیچ کاری از جمله ازدواج ، تحصیل ، بچه مچه و... فایده نداره دیگه دیر شده

تنهایی همچین بلایی سرت اورده که فکر میکنی (شما بزرگترمنی تاج سری ولی من ادم رکی ام از حرفام چیزی به دل نگیرین)داشتم‌میگفتم تنهایی باعث شده خودتو بی عرضه بدونی 

که اره عرضه نداشتم زودتر ازدواج کنم یا فلان کنم 

خب شاید اونچیزی که به صلاحته هنوز سر راهت قرار نگرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته دیره؟یعنی الان هر کسی که به ۳۳ رسید سنش ، دور از جونش دور از جون باارزشت ، کفنشو اماده کنه ب ...

درسته ولی چیری اذیتم میکنه اینه که جاری آینده بچه هاش 10 ساله و 8 ساله و 5 ساله هستن من چی؟ این بچه هاش داره اذیتم میکنه

هر چقدرم تلاش کنم دیگه بچه هامون که هم سن نمیشن 

درسته ولی چیری اذیتم میکنه اینه که جاری آینده بچه هاش 10 ساله و 8 ساله و 5 ساله هستن من چی؟ این بچه ...

جاری اینده دیگه کیه؟

در شرف ازدواجید؟

وای سرم درد گرفت از بس حرص خوردم

درسته ولی چیری اذیتم میکنه اینه که جاری آینده بچه هاش 10 ساله و 8 ساله و 5 ساله هستن من چی؟ این بچه ...

چرا همسن بشن؟

شما زندگیه خودتو داری 

بقیه هم زندگیه خودشون 

این افکار سمین سمییییی 

چرا همسن بشن؟شما زندگیه خودتو داری بقیه هم زندگیه خودشون این افکار سمین سمییییی

درسته تمام غصه من بخاطر بچه هاشه  که هر چقدرم تلاش کنم در نهایت سن بچه ها مثل هم نیست 

چراااا

دیوونم بخدا 

بسکه مقایسه مون میکنن 

روانیم کردند چه خودمونو چه بچه هامونو چه شوهرامونو 

گاهی دلم میخواد زندگیمو ول کنم برم از دست این قوم خلاص شم حیفه شوهرمه خیلی خوبه دوسش دارم😭

ازش تعریف کن جلوی خودشواقعا‌ موثرهو اینکه دلیلی که به خاطرش حسادت می کنی واقعا مزخرفه شما یه سنی بای ...

احسنت به شما واقعا گل گفتی این خانم از نظر عقلی رشد نکرده وافعا ۱۷ سال هم زیاده ایشون تو ده سالگی مونده 

منم مثل شمام هنوز ازدواج نکردم دارم از جاری دق میکنم

خب خاستگارتو ردش کن عزیزم بخدا زندگیتو نابود میکنی 

از الان حساسی 

من جاری نکبتم بسکه حسوده منم حساس کرده وگرنه بخدا من کاری باهاش نداشتم

خب خاستگارتو ردش کن عزیزم بخدا زندگیتو نابود میکنی از الان حساسی من جاری نکبتم بسکه حسوده منم حساس ک ...

نمیتونم وگرنه اگه میتونم که میکردم 

نی نی سایتی ها بهم میگن متوهم