2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی😭

120 بازدید | 10 پست

شوهرم اصلا هیچکاری تو خونه انجام نمیده حتی ی لیوانم نمیشوره تو بچه داری اصلللللا کمکم نیست فقط اینکه در حد ۱۰ دقیقه تو کل روز بغلش میکنه تو خونه میچرخونش سریع میگه کمرم درد گرفت دارم شام و ناهار میزارم میگ واسه مامانمم یکم بزار میزارم حرفی نیست ولی همیشه کارای منو نادیده میگیره میگه مگه چیکار میکنی تو خونه غذام که میخای بزاری حالا ی پیمونه بیشتر میزاری کار خاصی نمیکنی ولی اگه خواهر خودش یبار واسمون غذا بفرسته همش میکوبه تو سرم حالا ک ناهار و شام داری بگیر تا لنگ ظهر بخواب دیگه کم اوردم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد هستن از این مردا منم شوهرم کمک نمیکنه ولی خوب بیرون کارش زیاده اما روزای تعطیلشم همینه...غصه نخ ...

از وقتی بچمون بدنیا اومده اخلاقاش خیلی عوض شده اصلا نمیشینه ی کلمه حرف بزنیم وقتایی که خونش یا تو گوشیه یا خوابه

از وقتی بچمون بدنیا اومده اخلاقاش خیلی عوض شده اصلا نمیشینه ی کلمه حرف بزنیم وقتایی که خونش یا تو گو ...

بچه که بزرگ بشه زندگیتون بهتر میشه بیشتر فشاری که الان روته بخاطر بچس تجربش کردم من کمکم میکرد بچم که کوچیک بود نگهش میداشت ولی بچم خیلی شیطون بود وگریه میکرد شوهرمم همش مهمون دعوت میکرد چن بار دعوای خیلی بزرگ کردیم اون موقع ها

بچه که بزرگ بشه زندگیتون بهتر میشه بیشتر فشاری که الان روته بخاطر بچس تجربش کردم من کمکم میکرد بچم ک ...

اره شوهر منم اینجوریه میبینه با بچه به کارای خودمم نمیرسم همش میخاد مهمون دعوت کنه اخه یکی دوتام نیستن ۱۲تا خواهر برادرن هی میگه مهمون دوست باش بخدا مهمون دوست دارم ولی توانشو ندارم الان

اره شوهر منم اینجوریه میبینه با بچه به کارای خودمم نمیرسم همش میخاد مهمون دعوت کنه اخه یکی دوتام نیس ...

خودشون نمیخوان دست بزنن میگن مهمون دوس باش،حالا مامانش چه خبرش بود اینقد بچه اورد

خودشون نمیخوان دست بزنن میگن مهمون دوس باش،حالا مامانش چه خبرش بود اینقد بچه اورد

نمیدونم والا همشم به من میگه این همه اوردم شوهرم یبارم کمکم نکرد بچه هاش فاصله سنیاشون زیاده خودشون میگن ما هم دیگرو بزرگ کردیم