2777
2789
عنوان

قدم بعد از خواستگاری چی هست

222 بازدید | 21 پست

سلام وقت بخیر
بنده 4 جلسه خواستگاری دختر خانم خوب و مهربونی رفتم و ظاهرا هر دو تا الان نظر مثبت داریم. البته 2 جلسه با خانواده رفتیم خونه ی دختر خانم و دو جلسه ی بعدی را 2 نفره بیرون رفتیم.
الان حس می کنم بیشتر سوالاتم رو پرسیدم و پاسخ گرفتم.
قدم بعدی چی هست. شنیدم که بایستی چند ماه آشنایی باشه. توی این دو بار بیرون رفتن، حس می کنم دختر خانم را بهتر درک کردم.
شاید بشه گفت، خواستگاری به نتیجه رسیده. مرحله های بعدی چی هستند، مثلا نامزدی هست؟ چه مدت هست و خلاصه چکار باید بکنم.
پیشاپیش از پاسخ های شما تشکر می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدی مرحله بعدیشه جناب بعدش بله برون بعدشم عقد ولی شمااول نامزدی روانجام بده رسمی و زیرنظر خانواده ...

اگر امکان داره، خیلی خلاصه نامزدی را توضیح بدید. متاسفانه بنده از نامزدی فقط اسمش رو می دونم.

مرحله بعد اینه که اینجا دلیت اکانت کنی سایت خانمانس

بنده دیدم موقع ثبت نام امکان داشت که جنسیت را مرد انتخاب کنم.
اطلاعات عزیزان در این سایت تا الان به بنده کمک کرده. از این که شما را آزرده کردم عذر خواهی می کنم.

یه جلسه دیگه برین خونشون و بزرگترین به خانواده عروس بگن که مثلا حدود ۶ ماه میخواین نامزد باشین تا همو بیشتر بشناسین بنا بر اعتقادتون اگه مایل بودین محرمیت بخونین ولی این ۶ ماه فقط برای آشنایی هستش نه ابراز علاقه و ... فقط آشنایی با روحیات و خلق و خو  ... بعد ۶ ماه هم عقد کنید میتونین تو این ۶ ماه برین مشاوره و...

البته مهریه رو هم باید تایین کنید و هر دو خانواده باید راضی باشن سر مهریه و این ۶ ماه آشنایی و ...

یه جلسه دیگه برین خونشون و بزرگترین به خانواده عروس بگن که مثلا حدود ۶ ماه میخواین نامزد باشین تا هم ...

دست شما درد نکنه 🙌
دوره ی نامزدی میشه کمتر از 6 ماه باشه؟ خرید حلقه برای این دوران هست؟ 

دست شما درد نکنه 🙌دوره ی نامزدی میشه کمتر از 6 ماه باشه؟ خرید حلقه برای این دوران هست؟

بله۶ ماه مثال بود هر چند مدتی که هر دو خانواده موافق باشن

و این که خرید حلقه و خرید عروسی واینا رو میتونین انجام بدین اگه خانواده عروس مایل بودن میتونین تالار و محضر خونه ها رو ببینید برای عقد ک کدوم سالن عقدمون انجام بشه در مورد تک تک این مسائل بهتره با خانواده عروس و خود عروس خانوم مشورت کنید مثلا بگین ما آنقدر تایم نیاز داریم تا خرید عروسی رو به همراه عروس خانوم انجام بدیم و خانواده عروس موافق باشن بعد صحبت کنید که اگه مایل هستن به اتفاق عروس خانوم محضر خونه و فیلم بردار و ارایشگاه رو انتخاب کنید و...چون هزینه عقد با خانواده عروسه بهتره ببینید نظرشون چیه