2777
2789

شوهرم کولیت روده داره و چند ماهیه با خوردن قرص و اینام بازم خونریزی داره 

و دکترش گفت این سری قرص بدم خوب نشه بابد عمل کنه😭💔

منم باردارم و کسیو نداریم شهر غریب 

تروخدا براش دعا کنید خوب بشه و نیاز به عمل نداشته باشه 

ولی اگه تجربه ایم از عمل این مورد داره کسی ممنون میشم کمکم کنید😭😭🙏🏼

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بواسیرش خوب شده مال رودشه😭

من دو دفعه عمل روده شدم ولی واسه من سوراخ شده بود. عملش درد نداره. مراقبت بعد از عملش زیاده

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
من دو دفعه عمل روده شدم ولی واسه من سوراخ شده بود. عملش درد نداره. مراقبت بعد از عملش زیاده

خب مراقبتاش چطوریه میشه تروخدا راهنماییم کنی 

الان خوب شدین دیگه زخم رودتون برطرف شده؟ 

بعد اینکه چند روز بیمارستان بودین

چیا میخوردین 

الان مشکلی ندارین؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب مراقبتاش چطوریه میشه تروخدا راهنماییم کنی الان خوب شدین دیگه زخم رودتون برطرف شده؟ بعد اینکه چند ...

بعد عمل باید وسیله سنگین بلند نکنی. گرمیجات، لبنیات، ترشی، تندی، آجیل، ماکارونی، بادنجون، انبه و فست فود نخوری. روزی سه مرتبه ۲۰ دقیقه توی آب ولرم و نمک بشینی. 

رابطه تا دو هفته نداشته باشی. عرق نکنی. 

بیشتر مواد غذایی که میخوری رعایت کنی. همش سوپ و روغن زیتون و کاهو.

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

دفعه اول یک روز بیمارستان بودم. عمل دومم یک هفته.

الان ۴ ساله عمل کردم بعدشم باردار شدم و بچم دوسالشه. 

خداروشکر خوبم ولی تا بچمو بغل میگیرم دوباره داخل شکمم درد میگیره جای عملم بیشتر 

دفعه اول یک روز بیمارستان بودم. عمل دومم یک هفته.الان ۴ ساله عمل کردم بعدشم باردار شدم و بچم دوسالشه ...

خب الانم دارو مصرف میکنید؟ 

یا بیناری اصلیتون خوب شده؟ 

عرق نکردن فقد برای ی مدت یا دیگه همیشه؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب الانم دارو مصرف میکنید؟ یا بیناری اصلیتون خوب شده؟ عرق نکردن فقد برای ی مدت یا دیگه همیشه؟

نه خداروشکر بعد عمل فقط ده روز چرک خشک کن خوردم. عرق تا زخم عمل خوب شه نباید باشه. نشستن طولانی مدت و رانندگی ممنوع