2777
2789
عنوان

کنکوریا تروقران بیاین

61 بازدید | 12 پست

کسی دیدین با پایه ضعیف

پرستاری ازاد توی یکی از شهرهای خوزستان اورده باشه

حالا خوزستانم نه کلا توی شهر های نسبتا کوچیک

پرستاری ازاد مدنظرمه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
اره

بنظرتون چیکار کنم از چی شروع کنم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرتون چیکار کنم از چی شروع کنم

نهاییو بالا هجده بگیر

کنکور تیرو درصد 15 بزنی میاری

اینکه چیکار کنی هم همین دوازدهمو کامل در حد بیست برا نهایی بخون تستشم کامل بزن

ده روز بعد امتحان نهاییا هم کل تستای کنکورای 98 ب بعد رو برا دوازدهم فصل ب فصل بزن

سه روز اخرم تورق سریع

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

سراغ فصل های مستقل برو 

دوازدهم زیاد توصیه نمیشه که بخونی از الان 

سراغ فصل سوم شیمی دهم و فصل اول شیمی دوزادهم اصلا نرو 

مباحث ترمو شیمی هم همین طور 

فیزیک فصل ۴ دوزادهم پر بازده هست برات 

خیلی زیاده حوصله تایپ ندارم😐🙂🎀

نهاییو بالا هجده بگیرکنکور تیرو درصد 15 بزنی میاریاینکه چیکار کنی هم همین دوازدهمو کامل در حد بیست ب ...

با۱۵الی۲۰درصد پرستاری میارم؟

منطقه چندی؟

منطقه۲

سراغ فصل های مستقل برو دوازدهم زیاد توصیه نمیشه که بخونی از الان سراغ فصل سوم شیمی دهم و فصل اول شیم ...

مرسی

ولی نهایی دوازدهم دارم واسه همین میخوام دوازدهم خوب بخونم

منطقه۲

اره میشه ازاد

اگه معدلت بالا هجده بشه

ولی برا دولتی معدل بالا هجده و درصد میانگین بیست میخواد

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

اره میشه ازاداگه معدلت بالا هجده بشهولی برا دولتی معدل بالا هجده و درصد میانگین بیست میخواد

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی🙏🏻

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی🙏🏻

قربونت عزیزم

استرس نگیر

بخدا بیشتر از پنج نفر دیدم با همین نهاییا و خوب بستن دوازدهم پرستاری اوردن

فقط با انگیزه تلاش کن

موفق🤝🏻