عرض سلام و احترام خدمت شما و آرزوی سلامتی برای همگی مردم عزیز.
ابتدا پوزش منو پذیرا باشید که یک مرد هستم و این کامنت رو میگذارم.
در ثانی علت حضور بنده این هست که گاهی اوقات همسرم مسائلی رو مطرح میکنن با من از این سایت که نیاز به مداخله فرد با دانش مناسب داره(هر چند بنده شاگردم)،اینطور شد که جسارت ثبت نام به صورت مستقل از همسرم کردم تا بتونم در بعضی از موارد خدمت مادران عزیز کمکی بکنم.
سوای از مقدمه چینی چند نکته رو لازم میدونم عرض کنم خدمتتون
۱-اقدام شما برای توجه به علائم دخترتون ستودنیه
۲-در مواقع اسهال مخصوصا در مواقعی که دفع به مایع شدن میل میکند توصیه به محلول o.r.s میشود که داروی بدون نسخه است و غیر از موارد مشکل با مصرف قند و نمک عارضه ای ندارد.
۲-به صورت تقریبی تجویز هر نوع مسکن غیر از استامینوفن به اطفال زیر ۱۴ سال مگر با نظر پزشک توصیه نمی شود. چون احتمال تحریک ریه در خواب وجود دارد.
۳-در دوران بیماری های گوارشی توصیه به خرد کردن وعده غذایی در چند نوبت میشود.
۴-در صورت گذر تب از ۳۹ درجه در اطفال و عدم دسترسی به پزشک موارد زیر را حتما انجام دهید.
الف)پاشویه و دستمال بر روی پیشانی حتما با آب ولرم
ب) مصرف اجباری مایعات به مقدار زیاد
ج)مصرف مدر ها مانند هندوانه و لیمو
د) پوشاندن لباس آزاد و خنک و قرار گیری در زیر ملحفه یا پتوی نازک و اجتناب از سرد کردن محیط
ه)در مواقع تب بالا اولویت کنترل تب از شکم روی بالاتر است خواهر من! همچنین در صورت استفاده از شیاف و گذر کامل از مخرج و دراز کشیدن به مدت ۳۰ دقیقه به صورت دمر تا حد زیادی افزایش شکم روی کنترل میشود.
۵-در صورت امکان یک مدت بعد از پایان دوره دارو های پزشک متخصص آزمایش مجددا تکرار شود
با آرزوی سلامتی