2777
2789
عنوان

مسمومیت و عفونت خون دخترم

219 بازدید | 18 پست

سلام این تاپیکو میزنم تا هم تجربه بشه هم خدایی نکرده اگه بچه کسی مثل دختر من شد کمکی کرده باشم چون خودم هر مشکلی واسه بچم پیش میاد تو گوگل که سرچ میکنم تاپیکای نینی سایت میاد بالا و استفاده میکنم...دختر ده سالم چند وقت بود هوس شیرموز کرده بود

روز چهارشنبه دخترم مدرسه بود من رفتم مغازه شیر گرفتم دیدم موز هم داره چندتا برداشتم دوتا از موزهاش پوستشون ترک برداشته بود ولی بزرگ و پخته بود من گفتم اسنا شیرین هستن بدرد شیرموز میخورن و گرفتم که ای کاش نمیگرفتم اومدم خونه طبق عادت شیرو یه مقدارشو جوشوندم که ببینم ترش و فاسد نشده باشه توصیه میکنم هر شیری که میگیرین حتما مقداریشو بجوشونین اگه خراب و ترش باشه حالت بریده و پنیری میشه ولی اگه جوشید و همچنان مایع بود مشکلی نداره واسه منم قشنگ جوشید و ترش نبود گذاشتمش فریزر که تا وقتی دخترم میاد سرد و یخی بشه واسه شیرو موز عصر دخترم اومد و غذا شو خورد و خلاصه رفتیم تو کار شیرو موز درستش کردیم با همون موزهای ترک خورده نفری دو لیوانم خوردیم خیلی خوشمزه بود و یخی اخراش دخترم گفت مامان چرا دهنم ترش شد منم دقت کردم دیدم اره دهن منم ترش شده گفتم واسه موزشه زیاد موز زدم اینجوریه خلاصه گذشت و فرداش صبحونه خوردیم یکی دوساعت بعد بچه گفت حالم بده حالت تهوع دارم گفتم لابد گرسنه هستی بهش ناهار دادم دو قاشق خورد گفت نمیتونم یه ساعت بعد بچه بالا اورد بهش شربت دادم گفتم واسه هواست اخه خیلی گرم شده بود اونروز یه ساعت گذشت رفت دسشویی گفت اسهال بود دیگه گوشام زنگ خورد گفتم وای بچه ویروس گرفت شب شد رفته رفته حال بچه بدتر میشد دوباره بالا اورد چندبارم رقت دسشویی بردمش درمانگاه کودکان شهرمون یه امپول ضد تهوع زدن اومدیم خونه مرغ اب پز کردم با نون دادم بهش دیگه بالا نیاورد ولی اشتهاش کم بود اسهالم همچنان ادامه داشت اخر شب شد دیدم بچه تب داره دارو میدادم دوساعت بعد دوباره تب میرفت بالا تا ۳۹ درجه میرسید ادن شب تا صبح بیدار بودم صبح شد روز جمعه همه جا تعطیل بود بالا و پایین بچه میریخت نمیدونستم چکار کنم گریه میکردم هیچی نمیخورد حتی مایعات واسش سیب رنده میزدن ابشو میگرفتم میدادم یه کم میخورد شب شد تبش تا ۴۰ درجه رفت بازم تاا صبح نخوابیدم هیچی تبشو پایین نمیاورد توصیه میکنم وقتی بچه اسهاله شیاف نزنین بدترش میکنه پروفن زیاد ندین معدشو زخم میکنه فقط استامینوفن بدین صبح شنبه ساعت هفت صبح با شوهرم بردیمش دوباره درمانگاه کودکان واسه دکتر شرح حال دادم گفت فورا بره ازمایش اورژانسی رقتیم یه ساعته اماده شد گفتن عفونت تو خونشه ویروس نداره این بچه چی خورده گفتم اخرین بارشیرموز گفتن باید بستری بشه بچه هم فوق العاده ترسو فقط گریه میکرد میگفت نمیخوان بستری شم بچم اصلا حال نداشت اشتهاشم صفر منم خون گریه میکردم به شوهرم گفتم بریم دکتر شخصی فوق تخصص گوارش کودک وقت گرفتم وایی ویزیت چقدر گرون شده ۵۰۰ تومن بود خلاصه دکتر تا دید گفت چا بستری نشده این بچه گفت حالا این داروهارو بده تا فردا اگه تبش قطع نشد ببر بستری نامه هم داد گفت چی خورده گفتم شیرموز ولی شیر فاسد نبود من جوشوندمش گفت از موز بوده رفتیم داروهاشو گرفتیم یه تومن شد یه قرصی داده بود جدید بود برام اومدیم خونه اونو بهش دادم بعد  خوابید منم تا صبح گریه و نذر و نیاز به همه متوسل میشدم خدا رو صدا میزدم پیغمبرو قسم میدادم به دخترش گفتم به عشق خودت اسم دخترتو گذاشتم روش دستتو بکش رو سر دخترم خدا اون روزا رو برام تکرار نکنه خیییلی بد بود واقعا درمانده شده بودم صبح شد بچه بیدار شدساعت شیش گفت هوس نون پنیر گردو کردم باباش بنده خدا به سرعت رفت مغازه تهیه کرد اورد دیدم بچم خورد یه ذره همونم نور امیدی بود برام دو روز چیزی نخورده بود 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

رفت دسشویی اسهال دیگه نبود یعنی دنیا رو بهم داده بودن انگار اشتهاش کم کم داشت باز میشد تبش قطع شد دست اون دکتر درد نکنه اگه یه گرگانی اینو میبینه دکتر سبحانی فوق تخصص گوارش کودکان فوق العادست اون کپسولی هم که داد اسمش پروبیوتیک بود عالی بود همون دخترمو خوبش کرد هم واسه یبوست خوبه هم اسهال اگه بچه اسهال داشت فقط مایعات و اب سیب طبیعی بدید و غذای سفت ماست پروبیوتیک بدید که دختر من اینچیزارو ماست اینا نمیخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی هم زیاد شد ببخشید اما امیدوارم که اگه خدایی نکرده این مشکل پیش اومد بدرد کسی بخوره و خدا هیچ مادری رو درمونده نکنه یا علی❤

کامل نخوندم اما دمت گرم که میزاری تجربه شه ایشالا دختر قشنگتم همیشه سلامت باشه🤍✨

قربونت مهربون شما و خانوادتون هم سلامت باشی  ان شالله

عرض سلام و احترام خدمت شما و آرزوی سلامتی برای همگی مردم عزیز.

ابتدا پوزش منو پذیرا باشید که یک مرد هستم و این کامنت رو می‌گذارم.

در ثانی علت حضور بنده این هست که گاهی اوقات همسرم مسائلی رو مطرح میکنن با من از این سایت که نیاز به مداخله فرد با دانش مناسب داره(هر چند بنده شاگردم)،اینطور شد که جسارت ثبت نام به صورت مستقل از همسرم کردم تا بتونم در بعضی از موارد خدمت مادران عزیز کمکی بکنم.

سوای از مقدمه چینی چند نکته رو لازم میدونم عرض کنم خدمتتون

۱-اقدام شما برای توجه به علائم دخترتون ستودنیه

۲-در مواقع اسهال مخصوصا در مواقعی که دفع به مایع شدن میل می‌کند توصیه به محلول o.r.s می‌شود که داروی بدون نسخه است و غیر از موارد مشکل با مصرف قند و نمک عارضه ای ندارد.

۲-به صورت تقریبی تجویز هر نوع مسکن غیر از استامینوفن به اطفال زیر ۱۴ سال مگر با نظر پزشک توصیه نمی شود‌. چون احتمال تحریک ریه در خواب وجود دارد.

۳-در دوران بیماری های گوارشی توصیه به خرد کردن وعده غذایی در چند نوبت می‌شود.

۴-در صورت گذر تب از ۳۹ درجه در اطفال و عدم دسترسی به پزشک موارد زیر را حتما انجام دهید.

الف)پاشویه و دستمال بر روی پیشانی حتما با آب ولرم 

ب) مصرف اجباری مایعات به مقدار زیاد

ج)مصرف مدر ها مانند هندوانه و لیمو

د) پوشاندن لباس آزاد و خنک و قرار گیری در زیر ملحفه یا پتوی نازک و اجتناب از سرد کردن محیط

ه)در مواقع تب بالا اولویت کنترل تب از شکم روی بالاتر است خواهر من! همچنین در صورت استفاده از شیاف و گذر کامل از مخرج و دراز کشیدن به مدت ۳۰ دقیقه به صورت دمر تا حد زیادی افزایش شکم روی کنترل می‌شود.

۵-در صورت امکان یک مدت بعد از پایان دوره دارو های پزشک متخصص آزمایش مجددا تکرار شود

با آرزوی سلامتی

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

عرض سلام و احترام خدمت شما و آرزوی سلامتی برای همگی مردم عزیز.ابتدا پوزش منو پذیرا باشید که یک مرد ه ...

سلام مچکرم از مطالب مفیدتون بله پزشک گفت بعد از ده روز ازمایش تکرار بشه همچنین آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترمتون

خداروشکر خوب کاری کردین بردین جای متخصص

قربونت اره واقعا اگه میذاشتیم بیمارستان دولتی بستریش میکردن بچمو سوراخ سوراخ میکردن تازه بخاطر اسهال ممکن بود از نخاعشم آب بگیرن که فوق العاده دردناکه 

سپاسگزارم انشالله که آزمایش بعدی کاهش محسوس رو نشون بده و زودتر فرزندتون سلامتی کامل کسب کنه

مچکرم ان شالله همینطور باشه 

اما تبو علائمش کامل قطع شده ممکنه هنوزم عفونت داشته باشه؟بدون تب