2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خطرناکه؟از نگرانی دارم میمیرم نمیاد بریم دکتر😢

فکر نمیکنم چیز خیلی خطرناکی باشه اگه هم دارویی میخوره از عوارضش عرق هم شاید باشه ...فشار خونش را چک کنید که بیش از حد پایین نباشه چون دما بدن ی کم پایینه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
فکر نمیکنم چیز خیلی خطرناکی باشه اگه هم دارویی میخوره از عوارضش عرق هم شاید باشه ...فشار خونش را چک ...

فشارش رو غروب گرفتم ۱۲ روی ۸ بود

استامینوفن روزی ۳ تا میخورد ک از دیروزه قطع کردیم یخانمی خدا خیرش بده گفت ممکنه ازون باشه

مترونیدازول هم هر ۸ ساعت میخوره.

ممنونم عزیزم 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
فشارش رو غروب گرفتم ۱۲ روی ۸ بوداستامینوفن روزی ۳ تا میخورد ک از دیروزه قطع کردیم یخانمی خدا خیرش بد ...

انشاالله ک بحق قران خیلی زود خوب و سرپابشن و مشکلی نداشته باشن...ازگوگل هم تحقیق کن ولی نترس،تاپیک های نی نی سایت راهم بخون شاید ب دردت خورد

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
انشاالله ک بحق قران خیلی زود خوب و سرپابشن و مشکلی نداشته باشن...ازگوگل هم تحقیق کن ولی نترس،تاپیک ه ...

قربون دهنت ممنونم عزیزم حقیقتش خیلی میترسم چند شبه از استرس نخوابیدم 

ممنونم گلم ❤

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
فکر نمیکنم چیز خیلی خطرناکی باشه اگه هم دارویی میخوره از عوارضش عرق هم شاید باشه ...فشار خونش را چک ...

سلام عزیزم خوبی

میگم همسرم دیگه دیشب تو خواب عرق شدید نکرد

فکر کنم از استامینوفن بود یکی از خانما اینجا بهم گفت بخاطر استامینوفنه اونو ک قطع کردیم خداروشکر خوب شد شما هم گفتین اثر دارو ممکنه باشه 

بعد ۵ شب تازه دیشب تونستم بخوابم

بقدری عرقش شدید بود ک تا صبح سه چهار بار باید تمام لباساش رو عوض میکردیم 

خیلی ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده ک راهنماییم کردین😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم چقدرزمان برد قرص سیتالوپرام اثر کرد و علایمتون خوب شد؟

دقیق یادم نیست عزیزم فقط یادمه بخاطر عوارض قرص تا یکماه علایمم بدتر شد و بعد از اون کم کم بهتر شدم و قرص رو قطع کردم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏