2777
2789

سلام وقتتون بخیر سوالم اینه چطور تحمل میکنید تنهایی چندروز خونه نباشن بچه هارو چطور سررم میکنید 

من یه بچه دارم ۴سالشه شوهرم مدام سرکاره و از منم میخوام خونه پدرم بمونم و نق نزنم ولی کم آوردم دیگه میخوام مستقل با پسرم زندگیمو جلو ببرم تاکی سربار خونه پدرم واقعا نمی تونم تابحال تنها نموندم خونه ولی باید یاد بگیرم واقعا سختمه از خونه خودم دور باشم 

میشه بهم بگید چطوری تحمل کنم و اذیت نشم تنهایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوایل همین بودم خودم با کارای خونه و گوشی و فیلم اموزشی  کتاب سرگرم بودم 

پسرمم عصرا تو کوچه یا پارک شبا هم فیلم و تبلت بعدم لالا 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

خونه خودت باش عزیزم تنها نیستی که بچه داری با اون سرگرم شو

تا عصر خونه مشکلی ندارم ولی عصرا تا شب پسرم حوصله خونه نداره یکم از این لحاظ مشکل دارم هی میگه حوصله م سر میره

تا عصر خونه مشکلی ندارم ولی عصرا تا شب پسرم حوصله خونه نداره یکم از این لحاظ مشکل دارم هی میگه حوصله ...

بازی کن باهاش کتاب داستان بخون نقاشی بکش واسش بعدشم میخوابه دیگه. من خودم دوست ندارم جایی غیر از خونه خودم باشم. آرامش خونه خودت بهتره به کاراتم میرسی

خونه پدر و مادرتون پسرتون چکار میکنه؟ همبازی داره؟

وا اذیت شدن نداره.آشپزی کنین با همدیگه برید پیاده روی پارک خرید خانه بازی لذت ببر تو خونه خودت

واقعا ا خونه خودم یه حالی دیگه داره فقط از خودم بدم میاد اینقدر سختش کردم وبه شوهرم وابسته شدم 

۶ماهی میشه فقط ۲.۳شب خونه ی خودمونیم مابقی خونه پدرم واقعا اذیت میشم شوهرم سرگرم کارشه اصلا درک نمیکنه منو 

بازی کن باهاش کتاب داستان بخون نقاشی بکش واسش بعدشم میخوابه دیگه. من خودم دوست ندارم جایی غیر از خون ...

نه بابا همبازی نداره فقط با پدرم بازی میکنه یکم یا با خودم میبرمش بیرون در همین حد 

فقط اینکه تنها نیستیم 

از این می ترسم که حس تنهایی اذیتمون کنه

واقعا سخته؟؟بچه ندارین

دارم سه سالشه،، هفت سالش رو تنها بودم سخت نبود ولی الان همش نگرانم و‌مضطرب و دیگه اصلا دوس ندارم شبا تنها باشم یجورایی میترسم خودمم نمیدونم چم شده ولی خیلی خسته م از تنهایی 

منم اوایل همین بودم خودم با کارای خونه و گوشی و فیلم اموزشی کتاب سرگرم بودم پسرمم عصرا تو کوچه یا پ ...

شبا تنهایی اذیت نمیشیدین؟؟

باشوهرت قهر نمیشدی ک نیستش