2777
2789

سلام، بنده داشتم از مطالب این سایت استفاده می کردم. فکر می کنم با مطلب جدیدی آشنا شدم و برای درک اوون نیاز به توضیح بیشتر دارم.

به عنوان یک پسر، بنده دوست دارم کار کنم و درآمدم را برای خانواده خرج کنم.
اما متوجه شدم چند خانم شاغل بیان کردند که دوست دارند درآمد خانم ها برای خودشون خرج شود و نسبت به خرج کردن آن برای خانواده اظهار ناراحتی می کردند.

چرا خانم ها دوست ندارند درآمد آن ها صرف خانواده شود. این موضوع را کمی می تونید توضیح بدهید. بنده به تازگی چند جلسه به خواستگاری خانم خوبی رفتم که شاغل هستند. نیاز هست این موضوع را بهتر درک کنم.
پیشاپیش از پاسخ های شما تشکر می کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقای محترم. چقدر خوبه که اهمیت این موضوع را فهمیدید.دلیلش اینه همه آقایون ذاتا پررو هستن  فرق نمیکنه شما برادرم شوهرم پدرم. همشون پررو هستن. اگه همسرشون درآمد داشته باشه و بدون منت تو خونه خرج کنه به راحتی روی پول زن حساب میکشن و براش چاله میکنن.از طرفی بابت پول زن هیچکدوم از وظایف شرعی و عرفی از دوش زن برداشته نمیشه. اینم ذات زن هست که دوست داره شوهرش براش خرج کنه و وقتی که خودش خرج کنه حس خوب نمیگیره. بهترین حالت اینه که زن پولش رو سرمایه گذاری کنه برای خونه و ماشین و درنهایت باید به اسمش باشه.

درآمد زن وقتی خوبه تو خونه خرج بشه که هر چی خریداری میشه نصف نصف به نام بزنید و مسیولیت های داخل خونه هم تقسیم بشه. 

از طرفی زن ممکنه یه روزی دلش نخواد بره سرکار، حالا یا به خاطر بچه یا شرایط دیگه. واسه همین حساب کردن حقوق زن برای قسط و در نتیجه اجبارش برای داشتن درآمد بهش فشار روانی وارد میکنه. پس مخارج اصلی با حقوق مرد، مخارج فرعی و اضافی مثل مسافرت، بهبود شرایط، خرید طلا و پس انداز با حقوق خانوم. این

آقای محترم. چقدر خوبه که اهمیت این موضوع را فهمیدید.دلیلش اینه همه آقایون ذاتا پررو هستن فرق نمیکنه ...

مطلب شما برای بنده مفید بود، ممنون.
مثلا اگر وام ازدواج را با هم پرداخت کنیم، برای خانم ناراحت کننده است؟

با سلام

ببینید یک سری چیز ها در عرف جامعه وجود داره

مثال اینکه اقایون وظیفه خرج خانه رو دارن و خانم ها پخت و پز و خانه دارید

شما در صورتی میتونید روی درامد خانم حساب کنید که دوکار انجام شه

یک اینکه تمام کار های خونه تقسیم شه 

مثال

روزهای زوج خانم کار خونه و پخت و پز رو انجام بده تمیز کاری کنه حموم دستشویی بشوره

روز های فرد اقا همه اینکارارو کنه 

یا حتی هفتگی یک هفته اقا یک هفته خانم

زمان بچه داری یک هفته اقا شب بلند شه از خواب شیر بده بچه با شیشه شیر پوشک عوض کنه لالایی بگه یک هفته خانم

دو اینکه

هر پس اندازی نصف بشه

خونه خریدید نصف بشه 

ماشین خریدید به همین شکل

حالا شما بگید به من

با این موضوع موافقید ؟

اگر اره که اینو در مراسم خواستگاری درمیون بذارید اگر نه 

و عقیده دارید خانم کار های خونه رو باید انجام بده همراه کار کردن 

پس روی پول خانم حساب نکنید

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

مطلب شما برای بنده مفید بود، ممنون.مثلا اگر وام ازدواج را با هم پرداخت کنیم، برای خانم ناراحت کننده ...

میدونید در صورت شرایط بالا که گفتم قابل پذیرشه

ولی درکل خرج کردن مرد حس قدرتمندی رو به خانم القا میکنه حس اینکه من میتونم تکیه کنم به مردم

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

فشار زیادی روی یه خانم شاغل هست تا یه اقای شاغل 

خصوصا بعد از بچه دار شدن و تجربه ی مادری 

هم روانی و هم جسمی 

برای همین ترجیح اکثریت اینه که به اون درآمد به چشم پاداش نگاهی کنن که برای خودشون خرج میشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
درآمد زن وقتی خوبه تو خونه خرج بشه که هر چی خریداری میشه نصف نصف به نام بزنید و مسیولیت های داخل خون ...

دست شما درد نکنه.
قطعا این که زن بخواهد سر کار برود یا نرود، انتخاب شخصی خود خانم هست. اجبار کردن پرداخت بخشی از هزینه به زن، که او را وادار به رفتن سر کار بکنه، درست نیست.

با سلامببینید یک سری چیز ها در عرف جامعه وجود دارهمثال اینکه اقایون وظیفه خرج خانه رو دارن و خانم ها ...

منطقی به نظر می رسه.
شاید این مساله را تا بحال نشده باشید. آقایون از انجام بعضی از کار ها اذیت می شوند. مثلا بچه داری کاری نیست که آقایان از پس آن بر بیایند. از لحاظ ساختار مغزی کاری دردآور است. خانم ها با بچه داری هرمون پاداش دریافت می کنند ولی آقایون خیر.
از طرف دیگر هرمون تستوسترون آقایون، به زبان ساده، رنج کاری را تبدیل به لذت می کند. مرد ها از این که کار سخت را انجام دهند، به اندازه ی خانم ها اذیت نمی شوند، زیرا هرمون پاداش می گیرند.
بنده این مثال را زیاد می پرسم و جواب آن همیشه جالب بوده است. از خانم و آقا می پرسم کدام یکی از این دو کار را دوست دارید انجام بدید: 1.شیشه های 4 تا میز را با دستمال پاک کنید. 2. آبگرمکن را جدا کنی و برای سرویس به تعمیرگاه ببری.
خانم ها تمیز کردن شیشه را ترجیح می دهند، در صورتی که آقایان سرویس آبگرم کن را ترجیح می دهند.
بعض وقت ها، جا به جا کردن مسئولت ها، به ظاهر خوب به نظر می رسد ولی لحظات دیگر لذت بخش نخواهند بود.

بنده این رو نمی دونستم. دست شما درد نکنه.

خواهش میکنم