2777
2789

من خودم امروز براش جشن کوچیک گرفتم سه تایی خونمون

بعد مامان خودم لباس با استخر توپ گرفته 

بعد امشب پدرشوهرم با شوهرم کار داشت رفتیم خونشون 

دیدم یه لباس سرهمی و ۲۰۰ تومن روی میز هست

دختر خواهر شوهرم بهم گفت زن دایی لباسم قشنگع مامان جونم داد بهم

دختره ۷ سالشه

منم گفتم خیلی خوشگله مبارکت باشه

ولی ته دلم ناراحت شدم برا دختر من هیچی نداد

یه دختر و یه پسر داره مادرشوهرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولشو که خوندم میخواستم بگم توقع بی جا از مادرشوهرت نداشته باش ولی وقتی ادامه حرفاتو خوندم  بهت حق دادم 

واقعا آدم ناراحت میشه از تبعیض

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اولشو که خوندم میخواستم بگم توقع بی جا از مادرشوهرت نداشته باش ولی وقتی ادامه حرفاتو خوندم بهت حق د ...

دقیقا منم اصلا انتظار کادو از هیچکس ندارم الا شوهرم😂

فقط برا فرق گذاشتن ناراحت شدم 

ای خواهر ما انقدر تفاوت های ازین شدید تر دیدیم که دیگه پوستمون کلفت شده ،یعنی منکه دیگه سر شدم ولی قشنگ میفهمم بچه هام چقدر ناراحت میشن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
مادرشوهرمنم سال۱۲ ماه زنگ نمیزنه حال نوه هاش رو بپرسه چ برسه کادو و تبریک برا نوه های دختری جون میدن ...

اصلا موندم چی بگم در برابر اینجور آدما

کاش حالا برا ماهم زنگ نزنه نیاد😂😂😂

دقیقا منم اصلا انتظار کادو از هیچکس ندارم الا شوهرم😂فقط برا فرق گذاشتن ناراحت شدم

ولی شاید مادرشوهرت با خودش فکر کرده که این نوه ام ۸ ماهشه و چیزی نمی‌فهمه پس براش کادو نخرم و بذارم وقتی بزرگ تر شد و فهمید اونوقت روز دختر براش کادو بخرم

هر چند بهتر بود برای دخترت یه لباسی چیزی میخرید 

ولی تو ناراحت و دلگیر نشو شاید بعدا برات جبران کرد وقتی دخترت بزرگتر شد

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...